Life

Alex Velea, mesaj acid la adresa susținătorilor falși ai lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021: „Unii chiar nu l-ați halit”

Alex Velea a transmis un mesaj acid la adresa susținătorilor falși ai lui Zannidache, după ce tânărul a câștigat Survivor România 2021.
12.07.2021 | 16:27
Alex Velea mesaj acid la adresa sustinatorilor falsi ai lui Zanni castigatorul Survivor Romania 2021 Unii chiar nu lati halit
ADVERTISEMENT

Alex Velea le-a transmis un mesaj dur susținătorilor falși ai lui Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021. Iubitul Antoniei este mentorul lui Zanni, așa cum a recunoscut faimosul în cadrul unui consiliu de eliminare.

Încă de când l-a luat sub aripa sa, Alex Velea l-a susținut pe Zanni în cariera sa muzicală și l-a ajutat de fiecare dată. Cântărețul susține că mulți dintre cei care îl felicită pentru reușită pe tânărul de 23 de ani sunt falși.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, mesaj dur la adresa susținătorilor falși ai lui Zanni, după ce a câștigat Survivor România 2021

Alex Velea a transmis un mesaj dur la adresa susținătorilor falși ai lui Zanni. Cântărețul susține că mulți dintre cei care l-au felicitat pe câștigătorul trofeului Survivor România 2021 nu se bucură cu adevărat pentru el.

Iubitul Antoniei a ținut să precizeze că au existat persoane care nu l-au suportat pe faimos la începutul competiției și acum se comportă ca niște fani.

ADVERTISEMENT

„E amuzant cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă, fiindcă voi ați apărut acum, în ultimele luni.

Noi suntem lângă Zannidache din ziua 1. Unii chiar nu l-ați ‘halit’ de la început, unii sunteți ‘fani’, că e cool mai ales în postura de acum.

ADVERTISEMENT

Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumim că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe InstaStory.

Alex Velea, mesaj dur pentru susținătorii falși ai lui Zanni
Alex Velea, mesaj dur pentru susținătorii falși ai lui Zanni. Sursa foto: Instagram

Alex Velea este foarte mândru de Zanni pentru că a câștigat competiția de la Kanal D și a crezut în el încă de la început.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântărețul susține că tânărul s-a descurcat foarte bine atât din punct de vedere sportiv, cât și social, în relațiile cu foștii lui coechipieri.

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige.

L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta.

S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social”, a declarat Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021

Zannidache este marele câștigător Survivor România 2021 și a plecat acasă cu trofeul, dar și cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Faimosul are de gând să-și cumpere un apartament cu suma pe care a câștigat-o.

Foștii concurenți au fost și ei alături de cei care au ajuns în finală, Zanni, Andrei și Marius. Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru și Cucu l-au susținut necondiționat pe cântăreț în finala show-ului.

Zanni a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere și le este recunoscător fanilor lui, care l-au votat într-un număr atât de mare.

ADVERTISEMENT