Life

Alex Velea nu ar lupta pe front dacă România ar intra în război: „Ce îți oferă patria ție?”

Alex Velea a declarat că, în cazul în care un război ar izbucni în România, el nu are fi dispus să lupte și să își apare țara. Artistul consideră că tinerii nu merită să piară pe front.
01.04.2022 | 23:29
Alex Velea nu ar lupta pe front daca Romania ar intra in razboi Ce iti ofera patria tie
Alex Velea nu ar lupta pentru a-și apăra țara. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Alex Velea a declarat că nu ar fi dispus să meargă pe front în cazul în care România ar fi implicată într-un război. Invazia forțelor armate ruse în Ucraina nu l-a speriat pe viitorul soț al Antoniei.

În caz de război, Alex Velea nu ar lupta pentru România. Consideră că țara nu i-a oferit suficient

În podcastul găzduit de Radu Țibulcă pe YouTube, Alex Velea a dezvăluit că atacul Rusiei asupra Ucrainei nu l-a speriat. Mai mult, artistul susține că, în cazul în care țara noastră s-ar afla într-o situație similară, nici nu se gândește să meargă pe frontul de luptă.

ADVERTISEMENT

Viitorul soț al Antoniei este de părere că prea mulți tineri mor nevinovați, fiind nevoiți să-și riște viața pentru ambițiile liderilor politici.

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție?

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii”, a spus Alex Velea. 

De altfel, cântărețul a subliniat că în cazul în care ar fi pe câmpul pe luptă, nu ar înțelege exact motivul pentru care se află acolo. Acesta susține că nu vrea să ucidă pe nimeni, deoarece mai târziu ar avea moartea persoanei respective pe conștiință.

ADVERTISEMENT

Și Dan Capatos refuză să lupte într-un eventual război

O altă vedetă care a declarat că sub nicio formă nu ar accepta să lupte într-un eventual război este Dan Capatos. Prezentatorul Xtra Night Show preferă să plece din țară împreună cu familiadacă România se alătură conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Vedeta spune că nu are de ce să apere o țară care l-a dezamăgit profund. Dan Capatos a făcut afirmații dure în privința unei posibile mobilizări generale a populației.

ADVERTISEMENT

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere.

Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara!

Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT
Tags: