Life

Alex Velea, prima reacție după mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa Antoniei: “Să te internezi repede”

Alex Velea a avut prima reacție după mesajul jignitor transmis de Fulgy la adresa Antoniei.
05.06.2021 | 21:39
Alex Velea prima reactie dupa mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa Antoniei Sa te internezi repede
Alex Velea, prima reacție după mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa Antoniei: “Să te internezi repede” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Velea a reacționat după mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa iubitei sale, Antonia. Fiul Clejanilor a umilit-o pe artistă în mediul online, folosind niște cuvinte care nu pot fi reproduse.

La câteva zile după ce a adus numai cuvinte de laudă pentru Antonia și Alex Velea, Fulgy i-a șocat pe urmăritori cu ultimul său mesaj adresat frumoasei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, prima reacție după mesajul jignitor al lui Fulgy la adresa Antoniei: “Să te internezi repede”

Alex Velea a avut prima reacție după ce fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a jignit-o pe iubita lui, Antonia.

Tânărul de 23 de ani a postat cuvinte grele pe InstaStory și a folosit niște cuvinte vulgare, legându-se de mariajul Antoniei cu Vincenzo Castellano, deși sunt separați de nouă ani și divorțați de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a postat și el un mesaj pe InstaStory, la scurt timp după jignirile lui Fulgy. Cântărețul îl iartă pe fiul Clejanilor, fiind convins că nu era tocmai conștient de ceea ce spunea la momentul repectiv.

În plus, Alex Velea îi respectă foarte mult pe Viorica și Ioniță de la Clejani, motiv pentru care nu vrea să înceapă un scandal cu fiul lor.

ADVERTISEMENT

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții.

Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Alex Velea, prima reacție după mesajul lui Fulgy la adresa Antoniei
Alex Velea, prima reacție după mesajul lui Fulgy la adresa Antoniei. Sursa foto: Instagram

Fulgy, declarații contradictorii la adresa Antoniei și a lui Alex Velea

Săptămâna trecută, Fulgy a fost oprit de poliție și testat cu aparatul Drugtest. Tânărul a consumat canabis, fiind dus la INML, dându-le jurnaliștilor declarații halucinante.

Acesta le-a spus că este „pui de șmecher” și că tocmai se întorsese de la studioul lui Alex Velea.

Ulterior, băiatul Clejanilor le-a luat apărarea Antoniei și iubitului ei, spunând că ar face orice pentru ei, chiar ar merge la închisoare.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. 

Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”, a declarat Fulgy zilele trecute.

ADVERTISEMENT