Life

Alex Velea a dat un răspuns neașteptat când a fost întrebat cu ce femeie ar petrece o noapte: ”Dacă vreți să devin viral…”

Alex Velea a făcut o declarație surprinzătoare când a fost pus în fața unei întrebări indiscrete și sensibile. Artistul a dezvăluit cu cine și-ar înșela partenera de viață.
16.03.2022 | 12:41
Alex Velea a dat un raspuns neasteptat cand a fost intrebat cu ce femeie ar petrece o noapte Daca vreti sa devin viral
ADVERTISEMENT

Alex Velea a dat un răspuns complet neașteptat când a fost întrebat cu ce femeie ar petrece o noapte. Artistul în vârstă de 37 de ani formează un cuplu cu frumoasa Antonia, alături de care are doi băieți, Dominic și Akim.

Alex Velea nu are probleme cu gelozia

Soțul Antoniei a punctat faptul că nu este deloc gelos, chiar dacă știe că are alături una dintre cele mai frumoase femei din România. Velea este îndrăgostit până peste cap de aleasa inimii sale, Antonia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alex a scos la iveală și detalii-surpriză despre persoana cu care ar petrece o noapte. Bineînțeles, este vorba de partenera sa de viață cu care urmează să ajungă la altar chiar anul acesta.

„Am învățat să nu fiu gelos pentru că am o nevastă atât de frumoasă și dacă ar fi fost să fiu gelos în orice act, atunci când o văd pozând sau performând, cred că înnebuneam. 

ADVERTISEMENT

Cu nevasta mea. Nu am apucături din acestea. Dacă vreți să devin viral pot spune că aș vrea să fac asta cu un bărbat (râde).

Își face mereu griji pentru mine, își dorește să fiu bine. E sprijinul meu și îmi dă mereu sfaturile alea bune de care am nevoie. Orice decizie iau în viața asta o iau alături de ea” a spus Alex Velea în emisiunea „Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit și despre cel mai îndrăzneț lucru pe care l-a făcut în întreaga sa existență. Artistul a precizat că plecarea din orașul natal, Craiova, a fost o etapă dureroasă pentru că este foarte apropiat de familia sa.

Totuși, a fost conștient că pentru a-și urma visul, este nevoie de sacrificii. „Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-am făcut a fost să părăsesc orașul natal, să vin la București să mă lansez”, a completat iubitul Antoniei, în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT