Life

Alex Velea, replici acide la adresa lui Cătălin Măruță: „Nu ești capabil de empatie reală”

Alex Velea a lansat replici dure la adresa lui Cătălin Măruță. Iubitul Antoniei și prezentatorul de la Pro TV par să fie într-un adevărat război.
21.06.2021 | 16:10
Alex Velea replici acide la adresa lui Catalin Maruta Nu esti capabil de empatie reala
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Antonia i-a adresat câteva cuvinte lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV ar fi pronunțat numele artistei și a lui Alex Velea în anumite contexte cu care ei nu au fost de acord.

Mai exact, Antonia susținea, luna trecută, că Măruță le-a denigrat numele celor doi și că face totul pentru audiență. Alex Velea susține că probabil nu va mai merge niciodată în emisiunea „La Măruță” și a scris un mesaj la adresa soțului Andrei.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a ținut să-i transmită lui Măruță că nu-l interesează scuzele lui și că nu există o relație de prietenie între ei după ce a făcut.

Alex Velea, replici acide la adresa lui Cătălin Măruță: „Nu ești capabil de empatie reală”

Alex Velea a reacționat după ce Cătălin Măruță a spus că cearta dintre el și Alex Velea se va rezolva și își vor strânge mâinile din nou. Iubitul Antoniei a reacționat după aceste declarații și l-a pus la zid pe partenerul de viață al Andrei.

ADVERTISEMENT

Artistul a ținut să precizeze care sunt „ingredientele” unei prietenii, acuzându-l pe Cătălin Măruță că nu a dat dovadă de niciuna dintre ele.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ‘scuzele’ astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public.

ADVERTISEMENT

Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, despre Cătălin Măruță: „Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau”

În continuare, Alex Velea i-a transmis lui Cătălin Măruță că „nu are coloană vertebrală” și că le-a permis de mai multe ori invitaților din emisiunea de la Pro TV să-i jignească familia.

Lucrul pe care Alex Velea nu-l poate ierta este faptul că Măruță nu a sărit în apărarea lui atunci când s-au spus lucruri despre el și Antonia.

Zilele trecute, Măruță a postat o fotografie alături de Alex Velea și susținea că acest conflict va înceta și că în viitor își vor aminti de această întâmplare, strângându-și mâinile.

Iubitul Antoniei a ținut să precizeze că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. În plus, acesta i-a mai spus prezentatorului TV că face totul pentru bani și că nu mai vrea să aibă vreodată vreo legătură cu el.

În final, artistul a ținut să precizeze că prezentatorul Pro TV nu l-a tratat niciodată corect și nici nu se poate vorbi despre prietenie între ei.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță
Alex Velea, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram

Luna trecută, Antonia l-a acuzat pe Cătălin Măruță, spunând că este „un mare îmbârligător de fel” și că le permite invitaților din emisiune să o denigreze pe ea și pe Alex Velea.

Recent, Alex Velea a susținut și el că nu există o săptămână în care numele lui și al Antoniei să nu fie menționat în emisiunea de la Pro TV. În cadrul unei discuții cu Speak, Velea a spus că Măruță ar face orice pentru audiență, chiar să-și denigreze prietenul.

ADVERTISEMENT