Life

Alex Velea iartă, dar nu uită scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh: ”Nu mă interesează dacă fac bine sau rău”

Alex Velea a iertat, dar nu a uitat scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh. Artistul este hotărât să lase trecutul în urmă și spune că nu mai vrea să audă de foștii ”copii de aur”.
06.12.2021 | 18:18
Alex Velea iarta dar nu uita scandalul cu Lino Golden si Mario Fresh Nu ma intereseaza daca fac bine sau rau
Alex Velea nu mai vrea să audă de Mario Fresh și Lino Golden. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gașca lui Alex Velea s-a destrămat în anul 2020, atunci când Lino Golden și Mario Fresh au decis să pornească pe drumuri separte față de cel care le-a fost mentor atâția ani.

Alex Velea nu vrea să mai audă de Mario Fresh și Lino Golden

După ce s-a spus că cei doi tineri artiști l-au trădat pe Velea, în spațiul public a urmat un adevărat scandal între cei trei. Alex Velea a făcut echipă cu Antonia, iar Lino și Mario s-au apărat pe cont propriu, dar ei au continuat să aibă o relație foarte apropiată de prietenie.

ADVERTISEMENT

Astfel că, după ce s-a ”aruncat” cu replici acide și de o parte și de alta, acum, privind în spate, Alex Velea nu mai dă nicio șansă unei posibile împăcări cu foștii lui ”copii adoptivi”.

Logodnicul Antoniei spune că i-a iertat pe Mario și pe Lino, doar că nu mai are de ce și nici nu vrea să le acorde a doua șansă. Și asta pentru că a fost profund dezamăgit de atitudinea, spune el, necorespunzătoare, a celor pe care i-a inițiat în lumea muzicii, lucru susținut și de Antonia.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă i-aș mai ajuta”

”Nu regret (n.r. că i-a ajutat pe Lino Golden și pe Mario Fresh). Eu am încercat să mă abțin, să nu jignesc, să nu dau multe exemple. Puteam să plusez, dar nu avea sens. I-am iertat de mult timp, nu avem ce să mai facem, nu cred (n.r. că vor mai face piese împreună). Când vrei să fii adult de mic, nu ai cum să greșești la 21 de ani și să pretinzi că ești mic. Nu mă interesează ce fac, bine sau rău. Nu cred (n.r. că i-ar ajuta dacă le-ar fi rău). Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar aș ajuta alți oameni.

Nu ai cum să spui că nu te-a ajutat o persoană când se știe asta, e mai mult vorba de o dezamăgire, mai ales când ei sunt obraznici.  Eu sunt pașnic, sunt ca un foc de paie, mă aprind repede și mă sting la fel repede. Dar am știut să-mi cer scuze dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Velea nu este în scandal cu Zanni

Însă, în ceea ce privește zvonurile cum că și de Zanni s-a despărțit profesional și amical, Alex Velea dezminte totul. Artistul spune că nu se pune problema de vreo ruptură între el și protejatul său, ci din contră, relația cu fostul câștigător al emisiunii ”Survivor România” este una mai mult decât prietenească.

Cântărețul mărturisește că este echilibrul tânărului artist, care acum, când succesul l-a luat pe nepregăite, îl învață și îl susține în a face cele mai bune alegeri de viață.

ADVERTISEMENT

”Nu e deloc adevărat (n.r. că s-a certat cu Zanni). Oamenii își doresc mult senzaționalul. Nu au încercat să-l despartă de mine, dar au încercat să îi găsească insuccesul din faptele lui. Eu sper că sunt factorul lui de echilibru. Îl iubesc foarte mult, dar îl trag de urechi dacă este nevoie, e ca fratele meu, ca fiul meu, este prietenul meu, colegul meu. Ține cont de sfaturile mele.

Zanni este într-un progres uriaș, a ajuns la un nivel fantastic. A venit din junglă (n.r. de la Survivor) foarte înțelept, dar nu trebuie să se dezamăgească, a avut o mică perioadă de depresie. Și-a luat casă, are un început de carieră, l-a luat un pic pe nepregătite succesul, a avut în jurul lui niște persoane îmbârligătoare”, a mai adăugat artistul.

 

ADVERTISEMENT