Life

Alex Velea, schimbare radicală de look. Cum arată acum fostul concurent de la Asia Express

Alex Velea se numără printre artiștii care nu păstrează foarte multă vreme o tunsoare, dovadă că a trecut din nou pragul unui salon de înfrumusețare.
08.07.2022 | 10:11
Alex Velea schimbare radicala de look Cum arata acum fostul concurent de la Asia Express
Alex Velea, imagini inedite. Cântărețul și-a schimbat complet aspectul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a recurs la o schimbare de look radicală, după ce recent se afișa pe rețelele de socializare și în spațiul public cu părul de culoare albastră. Acum vedeta a avut iar grijă de imaginea sa, semn că se plictisește repede.

Alex Velea, imagini inedite. Cântărețul și-a schimbat complet aspectul

Alex Velea a renunțat la părul de culoare albastră și a ales altceva. Iubitul Antoniei a postat câteva imagini direct din salonul de înfrumusețare, acolo unde merge de fiecare dată când simte nevoia de o schimbare.

ADVERTISEMENT

Tunsoarea este un aspect foarte important pentru vedeta care în ultimii ani a demonstrat că este cameleonic în domeniul aspectului. Așadar, de această dată artistul a optat pentru un look fresh, cu un păr de culoare verde.

„Legendele nu mor niciodată”, este mesajul care însoțește pozele distribuite de stilistul la care a mers Alex Velea, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Alex Velea, cu părul de culoare verde
Alex Velea, cu părul de culoare verde. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alex Velea, un adevărat cameleon la capitolul aspect fizic

Alex Velea devenea cunoscut în anul 2003, când apărea într-un show de talente. De atunci și până în prezent a arătat că este un adevărat cameleon la capitolul aspect fizic, unde a recurs la numeroase modificări.

La început fostul concurent de la Asia Express a avut un look afro, cu codițe împletite și lăsate pe spate. Ulterior, vedeta s-a tuns la zero și și-a lăsat o barbă. Blondul, culorile vii sau petele negre nu au lipsit de pe capul artistului.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a reinventat mereu și are grijă să stilizeze sprâncenele și barba de fiecare dată când are o altă tunsoare. Mustața, ochelarii de soare și șepcile sunt alte accesorii la care recurge Alex Velea de când este pe scena muzicală.

Fanii solistului au ajuns la concluzia că partenerul de viață al Antoniei își schimbă aspectul de fiecare dată când începe un proiect nou fie în muzică, fie în televiziune.

ADVERTISEMENT