Life

Alex Velea și-a schimbat din nou look-ul, dar asta nu e tot: „M-am îngrășat și eu în pandemie”

Alex Velea este unul dintre cântăreții din România care își schimbă look-ul cel mai des. La fiecare nou proiect muzical, partenerul Antoniei fie își vopsește părul, fie își face o nouă tunsoare.
28.03.2022 | 16:27
Alex Velea sia schimbat din nou lookul dar asta nu e tot Mam ingrasat si eu in pandemie
Alex Velea, cântăreț. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Artistul a reușit să îi surprindă din nou pe fani cu look-ul său, după ce o perioadă lungă a apărut cu breton și vopsit gri. De data asta, Alex Velea a revenit la blond, iar publicul a remarcat că între timp i-a mai crescut nițel părul.

Alex Velea s-a făcut din nou blond

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, cântărețul a vorbit și despre o altă schimbare vizibilă, și anume despre faptul că a luat câteva kilograme în plus în perioada pandemiei. Tăticul trapanelelor a declarat că își ascunde rotunjimile purtând haine ceva mai largi, dar nu are nicio problemă cu noua sa conformație fizică.

ADVERTISEMENT

Glumind, iubitul Antoniei a mai spus că a încercat să slăbească, făcând o adevărată sală de fitness la el acasă, dar degeaba. Banda de alergat a devenit loc de întins rufe, în cel mai bun caz.

Încurajat de Antonia, Velea a încercat să țină dietă, însă nu a reușit să renunțe definitiv la anumite preparate culinare. Printre cele mai păcătoase se numără pizza, în cazul lui!

ADVERTISEMENT

„M-am îngrășat și eu în pandemie. Mi-am luat bandă acasă. Am luat-o să alergăm. Mi-am luat greutăți, elastice. Jumătate din mâncăruri erau de dietă, jumătate erau pizza. Am folosit banda să punem hainele pe ea”, a declarat Alex Velea la Teo Show.

Așa arată acum Alex Velea. Foto: Kanal D

Un nou clip lansat de curând

Dincolo de schimbările mai mult sau mai puțin evidente din viața sa, Alex Velea a continuat să muncească la foc automat în ultima perioadă. Pe lângă melodiile compuse pentru cei din trupa sa de la Golden Boy, artistul și-a făcut timp și pentru a-și lansa propriile sale melodii.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Velea a scos un nou videoclip muzical intitulat „Ultimul sărut”. Noua sa creație a fost văzută de peste 500.000 de ori pe Youtube.

Melodia a primit o serie de aprecieri, mulți dintre fani spunând că s-a întors adevăratul Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„O piesă parcă venită din perioada 2010-2015, atunci când muzica suna altfel… Nu are cum să nu te atingă. Tot respectul pentru Alex Velea. Un nume foarte important în industria muzicii românești și totodată, un artist care mai are multe de spus”, este doar unul din zecile de comentarii de pe Youtube.

 

 

ADVERTISEMENT