Life

Alex Velea și Antonia au dat de greu! Cu ce probleme se confruntă cuplul: „Sunt periculoși”

Alex Velea și Antonia sunt doi părinți extrem de dedicați, dincolo de cel mai invidiat cuplu din România! Ce necazuri au cei doi?
23.04.2023 | 13:35
Alex Velea si Antonia au dat de greu Cu ce probleme se confrunta cuplul Sunt periculosi
Alex Velea și Antonia au doi copii împreună. Foto: Instagram/ Teo Show
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia stau cu ochii ca pe butelie atunci când merg cu copiii undeva, mai ales în vacanțe. Inventatorul trapanelelor a spus despre cât de grea e viața de părinte, invitat într-o emisiune de televiziune.

Alex Velea și Antonia au de furcă în creșterea copiilor: „Suntem paznici”

Alex Velea și Antonia s-au întors de curând din Dubai, acolo unde au fost cu cei doi băieți, Dominic și Akim, dar și cu Maya, fata pe care cântăreața o are dintr-o altă relație, cu un italian.

ADVERTISEMENT

Velea a povestit că pe măsură ce băieții cresc, trebuie supravegheați și mai mult, că sunt extrem de năzdrăvani. Ba mai mult, artistul a mărturisit că sunt și momente în care cei doi se bat, dar asta nu înseamnă că nu se iubesc.

„Când mergem cu copiii, suntem paznici, trebuie să avem grijă de ei. Când suntem un cuplu, e altceva. Ne e teamă să se lovescă în diverse părți ale corpului. Sunt năzdrăvani, iar în formula asta când sunt toți trei, sunt periculoși.

ADVERTISEMENT

Băieții cresc, sunt zvăpăiați. Le place să alerge, se bat între ei, nu știu ce să zic. Se și iubesc între ei, să nu creadă lumea că se bat încontinuu”, și-a spus Alex Velea of-ul la Teo Show.

Cântărețul a mai spus că, văzând cât de frumos cresc împreună feciorii săi, are un regret că e singur la părinți. Bărbatul Antoniei a declarat că i-ar fi plăcut să aibă un frate sau o soră.

ADVERTISEMENT

Cântărețul joacă în filmul „Tigru”

Velea a vorbit și despre noile sale proiecte, căci nu toate au legătură cu muzica! Dincolo de succesul melodiei pe care Alex a scos-o cu Dani Mocanu, acesta a mai bifat ceva important în cariera sa.

Cântărețul joacă într-un film care a avut premiera la Rotterdam, Olanda, intitulat „Tigru”. În producția cinematografică mai apare și Paul Ipate, partenerul de viață al actriței Jojo (Cătălina Grama).

ADVERTISEMENT

„Regizorul Andrei Tănase este tipicar și cred că a făcut un film extraordinar. Mie mi-a plăcut, dar nu pot să fiu obiectiv. Las lumea să decidă. Nu e doar un fir epic. Nu știu dacă e comedie, dramă, mi-a dat foarte multe stări. La Sibiu va apărea pe 10 mai, de Ziua Regelui”, a spus Alex Velea.

 

ADVERTISEMENT