Life

Alex Velea și Antonia, la Chefi la Cuțite. Ce legătură secretă există între cântăreț și Speak

30.03.2021 | 22:41
Alex Velea si Antonia la Chefi la Cutite Ce legatura secreta exista intre cantaret si Speak
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia au făcut senzație la Chefi la Cuțite. Cântărețul și-a testat talentul culinar cu un preparat cu pui, carnea lui preferată. Chefii au fost plăcut impresionați de ceea ce au găsit în farfurie.

Cei doi îndrăgostiți au mare grijă atunci când vine vorba despre alimentație. Amândoi duc o viață sănătoasă, fac sport și sunt într-o formă de invidiat. Așa cum a mărturisit și când a fost concurent la Asia Express, Alex Velea este înnebunit după carnea de pui.

ADVERTISEMENT

“Sunt super fericit că este alături de mine, îmi este sprijin la modul real. Avem emoții, pentru că suntem în fața unor oameni care chiar știu să facă asta. Suntem curioși, e o provocare, nu am mai făcut niciodată asta în fața camerei”, a recunoscut acum Alex Velea, la Chefi la Cuțite.

Alex Velea și Antonia, apariție surpriză la Chefi la Cuțite

Cei doi artiști formează unul dintre cele mai iubite cupluri din țara noastră. Au depășit multe obstacole, iar acum au o casă superbă și doi copii minunați. De asemenea, Velea se înțelege de minune și cu Maya, fetița Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

ADVERTISEMENT

“Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea”, au recunoscut cei doi.

alex velea antonia
Alex Velea și Antonia, apariție surpriză la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Captură Antena 1

Ce legătură secretă există între cântăreț și Speak

Acum au amândoi tot ce și-au dorit. Speak și-a construit o carieră de succes în muzică și în televiziune, iar pe plan sentimental o duce la fel de bine. Se iubește cu Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie. Alex Velea este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi, dar puțină lume știe că cei doi au locuit împreună, înainte să devină faimoși.

ADVERTISEMENT

Aveau doar 20 de ani și au stat în aceeași casă din anul 2007 până în anul 2009. Mâncau adesea crenvurști cu muștar, pentru că nu aveau bani pentru alte produse.

“Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim. Mâncam de frica morții, ca să înțelegi”, a povestit Alex Velea, în timp ce pregătea rețeta de butter chicken.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a primit Alex Velea de la Florin Dumitrescu, într-o noapte

Unul dintre momentele care a stârnit hohote de râs în platoul de la Antena 1 a fost cel în care juratul Chefi la Cuțite a povestit ce mesaj i-a dat noaptea lui Velea. Florin Dumitrescu a visat că fetele lui aveau ca iubiți fix pe cei doi băieți ai cântărețului.

Când s-a trezit, a decis să îi dea un mesaj acestuia. Răspunsul lui Alex Velea a fost unul la fel de amuzant. Iubitul Antoniei l-a anunțat pe prietenul lui că se bucură, pentru că așa ar scăpa de grijă.

ADVERTISEMENT