Life

Alex Velea și Antonia s-ar fi căsătorit în secret. Ce a atras atenția tuturor

Alex Velea și Antonia s-ar fi căsătorit în mare secret! Fanii celor doi artiști au observat câteva lucruri care îi duc cu gândul că și-au oficializat relația.
14.06.2021 | 12:14
Alex Velea si Antonia sar fi casatorit in secret Ce a atras atentia tuturor
Alex Velea și Antonia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia sunt din nou în centrul atenției. De data asta datorită poveștii lor de iubire. O imagine recent postată cu cei doi a atras atenția tuturor în mediul online.

În fotografia care a stârnit speculația momentului Antonia îl mângâie tandru pe Alex Velea, iar pe degetul ei a răsărit un inel spectaculos.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret, departe de ochii curioșilor. Cel puțin asta crede lumea după imaginea care ar confirma acest lucru.

Alex Velea și Antonia s-ar fi căsătorit în secret

De altfel, nu ar fi ceva nou, căci amândoi au spus că la un moment dat nu vor mai fi doar niște concubini.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea ar fi vrut să își oficializeze relația de mai mult timp, însă cântăreața a avut un proces îndelungat cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.

Timp de mai mulți ani, italianul a refuzat să îi acorde divorțul Antoniei, fapt pentru care vedeta nu s-a putut căsători cu Velea.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut în favoarea lor, cei doi devenind pe parcurs părinții a doi băieți minunați. În cele din urmă, Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano, iar acesta a căzut la pace cu fosta nevastă.

Revenind la presupusa căsătorie, ceea ce pare să confirme că artiștii și-au unit destinele este un mesaj emoționant scris de Antonia.

ADVERTISEMENT
alex velea antonia
Alex Velea și Antonia s-ar fi căsătorit. Foto: Instagram

Mesajul cântăreței pare să confirme zvonul momentului

Aceasta a ținut să își manifeste încă o dată dragostea față de Alex, iar mesajul ei pare să spună foarte clar că între cei doi s-ar fi produs uniunea despre care vorbește toată lumea.

„Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun!

Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult! @iamvelea”, este mesajul care pare să confirme căsătoria.

„Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta.

Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu”, a declarat recent Alex Velea la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT