Velea şi Connect R, bătaie CRUNTĂ! “S-au TĂIAT!”

Alex Velea şi Connect-R nu sunt chiar uşi de biserică, aşa cum ar fi cineva tentat să creadă ascultându-le piesele de dragoste. La o petrecere dată în 2003, într-un club bucureştean, cei...
12.07.2014 | 08:08
Velea si Connect R bataie CRUNTA Sau TAIAT

Alex Velea şi Connect-R nu sunt chiar uşi de biserică, aşa cum ar fi cineva tentat să creadă ascultându-le piesele de dragoste. La o petrecere dată în 2003, într-un club bucureştean, cei doi au fost protagoniştii unei bătăi ca-n filme, ce s-a lăsat cu tăieturi, sticle sparte şi pumni. După incident nu s-a dat cu subsemnatul la Poliţie, pentru că nimeni nu a depus vreo plângere.

Fetelor le fug ochii după ei, le ia cu tremurat de emoţie la auzul frumoaselor versuri ale cântecelor de dragoste interpretate de Connect-R şi de Alex Velea, dezvăluie Libertatea.ro.
Dacă în prezent ei pozează în băieţi buni, iată că nu au un trecut prea curat. Cel puţin aşa reiese din poveştile angajaţilor unui club din buricul Capitalei, loc unde Velea şi Connect-R îşi făceau veacul săptămână de săptămână.
“S-a întâmplat în toamna lui 2003, la o petrecere găzduită de Hi-Q. Velea şi Connect-R, ultimul bine şpriţuit, s-au certat cu un alt client şi a urmat o îmbulzeală şi un schimb de lovituri ce s-a petrecut sub ochii celorlalţi petrecăreţi. După ce am intervenit şi i-am dat afară, un individ i-a identificat în faţa noastră şi i-a acuzat pe cei doi că i-ar fi lovit cu o sticlă spartă şi l-ar fi tăiat pe faţă”, povesteşte unul dintre foştii bodyguarzi ai clubului.
Însuşi un acţionar al localului, Mihai Ionescu, îşi aminteşte de acel episod: “Da, în club veneau mai toate vedetele vremii, inclusiv cei doi, care s-au remarcat prin acel scandal ce, din fericire pentru ei, nu s-a sfârşit la Poliţie, căci şi cel vătămat, şi Velea, şi Connect-R au dispărut în noapte şi nu au fost formulate plângeri”.

SURSA: LIBERTATEA.RO

636x400_139810048713940a0b

 

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!