Alex Velea, un nou indiciu despre sarcina Antoniei? Gestul făcut de artist spune totul

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
30/10/2020, 18:08
Alex Velea, un nou indiciu despre sarcina Antoniei? Gestul făcut de artist spune totul
Alex Velea le-a dat fanilor de bănuit iarăși cu privire la posibila nouă sarcină a Antoniei

Alex Velea a reușit, din nou, să își pună urmăritorii din mediul online pe jar. Artistul a făcut public un nou indiciu despre o posibilă sarcină a Antoniei.

Cei doi au împreună doi băieței și dintr-o relație anterioară, solista o mai are pe Maya, fetița ei cu Vincenzo Castellano. Zvonurile despre o posibilă sarcină a Antoniei au început să ia amploare chiar de câteva săptămâni.

Alex Velea și-a continuat seria de postări misterioase, începută cu o imagine cu o femeie însărcinată, ce a apărut în secțiunea de InstaStory de pe contul său oficial. Solistul le-a dat tuturor un posibil nou indiciu, dacă sarcina se va dovedi una adevărată.

Alex Velea și-a pus fanii pe jar despre posibila sarcină a Antoniei

Alex Velea le-a dat de bănuit tuturor cu o postare ce ar putea avea legătură cu a patra sarcină a Antoniei. Artistul a postat pe Instagram un desen cu o inimioară albastră, iar fanii s-au grăbit să susțină că cei doi se pregătesc să devină părinți și vor avea tot un băiețel împreună.

Chiar dacă până la momentul actual nici Antonia, nici Alex Velea nu au confirmat acestă sarcină, postarea a fost cu siguranță una neașteptată. Vedetele mai au doi băieței, ajunși acum la vârste la care să nu mai reprezinte o provocare atât de mare pentru solistă.

În trecut Antonia susținea că nu ar putea avea grijă și de un bebeluș, iar simultan și de Achim și Dominic, copiii lor. În plus, fetița ei, Maya, a rămas în grija italianului cu care Antonia încă figurează ca măritată, în acte. Aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, odată cu trecerea anilor și pare să își moștenească mama celebră în toate privințele.

Mai mult, tot cu câteva săptămâni în urmă, artista de 31 de ani le-a arătat prietenilor virtuali o fotografie cu abdomenul, în timp ce efectua o sesiune de curățenie prin locuința lor. Postarea Antoniei cu burtica la vedere a generat și în acele momente foarte multe reacții și comentarii din partea românilor, care s-au grăbit să o felicite pentru noua sarcină.

Alex Velea, un nou indiciu despre sarcina Antoniei Gestul făcut de artist spune totul
Alex Velea a postat cu câteva săptămâni în urmă și un emoji cu o femeie însărcinată, iar acum o inimioară albastră, ce poate semnifica că vor avea un băiețel

Cei doi artiști se iubesc foarte mult, tocmai de aceea nu au negat vreodată că vor o familie numeroasă. Chiar și în momentul participării lui Alex Velea la Asia Express, împreună cu Mario Fresh, vedeta a susținut că dorește ca la revenirea acasă a acestuia să încerce să devină iarăși mămică.

Mai este cunoscut că și Antonia le-a oferit răspunsuri foarte misterioase fanilor ei, prin intermediul unei ședințe de curiozități, tot pe Instagram.

Închide ×