ADVERTISEMENT
Life

Alex Velea, un nou scandal. Ce îl deranjează la Connect-R: “Nu are garoiala asta”

Autor: Raluca Ilie | 18.11.2020 | 23:08
Alex Velea, un nou scandal. Ce îl deranjează la Connect-R:
Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R: "Ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta". Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

După ce Connect-R a făcut câteva afirmații la adresa lui Alex Velea, susținând că nu este de acord cu genul muzical pe care îl promovează, partenerul de viață al Antoniei a răspuns pe măsură.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Alex Velea se află pe culmile succesului, iar fiecare piesă pe care o lansează cucerește rapid topurile și ajunge în Trending. În plus, cântărețul încearcă să se reinventeze și și-a schimbat radical stilul muzical.

Alex Velea își surprinde fanii tot mai des cu diverse colaborări de senzație, cântând cu artiști la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iubitul Antoniei a trecut de la trap la trapanele, iar noul trend pare să facă furori în mediul online.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Connect-R

Alex Velea și Connect-R au cariere înfloritoare, în continuă ascensiune, iar traseul lor profesional se aseamănă foarte mult. Amândoi sunt foarte talentați și au pornit de jos în industria muzicală, iar acum se bucură de mult succes.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi par să aibă viziuni diferite în ceea ce privește industria muzicală. În timp ce Connect-R a început să cânte tot mai des despre importanța ambiției, despre încrederea în sine și chiar și despre Divinitate, Alex Velea a trecut de la trap, stilul muzical care l-a făcut cunoscut, la trapanele, un mix controversat între melodiile trap și manele.

Iubitul Antoniei a cucerit topurile cu piese de efect, în colaborare cu artiști de muzică de petrecere precum Jador, Tzanca Uraganu sau chiar cu Nelu Ploieșteanu. Cu toate acestea, Connect-R nu este de acord cu acest trend muzical. Cântărețul a declarat că îl apreciază foarte mult pe Velea și că s-a inspirat deseori din stilul acestuia, dar schimbarea traiectoriei din punct de vedere artistic nu este pe placul lui.

Afirmațiile lui Connect-R nu l-au lăsat indiferent pe Alex Velea, care i-a dat o replică pe măsură colegului său de breaslă. Iubitul Antoniei a declarat că este sigur că și Connect-R și-ar dori să aibă parte de astfel de colaborări, însă nu are o echipă de producție la fel de bună.

ADVERTISEMENT

,,Nu cred. Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”, a spus Alex Velea într-un interviu pentru Vice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!