Life

Alex Zănoagă nu se lasă! Fostul iubit al Siminei de la Puterea dragostei a ieșit din nou la atac: „O să-i fie greu lui Bobicioiu”

Cu o lună și ceva înainte de lupta dintre Zănoagă și Bobicioiu în cușca MMA, încă soțul Siminei Loica a vorbit despre cum se pregătește pentru meci. Ce avertismente noi a lansat?
04.08.2022 | 13:54
Alex Zanoaga nu se lasa Fostul iubit al Siminei de la Puterea dragostei a iesit din nou la atac O sai fie greu lui Bobicioiu
Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu de la Puterea dragostei se vor bate în cușca MMA în septembrie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă a ieșit din nou la atac, vorbind despre relația dintre Simina, încă nevasta lui în acte, și Alex Bobicioiu, amândoi foști concurenți la Puterea dragostei.

Alex Zănoagă se antrenează de 5 ori pe săptămână pentru meciul cu Bobicioiu de la Puterea dragostei

Tânărul a explicat ce s-a întâmplat în ultima perioadă în acest triunghi amoros de l-a enervat atât de tare. A reamintit ce îl deranjează la comportamentul lui Bobicioiu, dar și dacă într-adevăr ar vrea să intre în ring cu el, așa cum s-a tot speculat.

ADVERTISEMENT

Zănoagă nu-l vede cu ochi buni pe iubitul soției sale și spune că va lua bătaie de la el în gala RXF care va avea loc undeva în a doua jumătate a lunii septembrie.

Zănoagă se antrenează din greu pentru meciul în care l-a provocat pe Bobicioiu, unul așteptat mai ales de fanii celor trei implicați în acest serial fără sfârșit.

ADVERTISEMENT

„Am vreo 4-5 antrenamente pe săptămână. Mă antrenez din greu. E totul ok. Mă simt pregătit. Sunt încrezător”, a declarat Alex Zănoagă la Wownews.

„Eu mă enervez foarte repede când mă bat cu cineva. O să-i fie greu lui Bobicioiu. Eu când am fost la Puterea dragostei, s-a făcut să ies eu ăla bătăuș.

ADVERTISEMENT

Nu s-a dat tot ce a fost acolo. Eu nu sunt așa cu toată lumea. Nu stau să îi iau pe oameni la bătaie”, a completat ex-partenerul Siminei Loica.

„Am auzit că ei se cam ceartă”

Frizerul a mai lansat o atenționare către Simina și Bobicioiu. Acesta i-a rugat, în public, să aibă grijă la felul în care se poartă cu Dominic, băiatul său.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi să treacă prin niște situații nu tocmai plăcute, ar fi bine să își rezolve problemele în doi. Alex a spus că nu i-ar plăcea să știe că Dominic asistă la certurile dintre cei doi.

„Eu am auzit din surse sigure că ei se cam ceartă în fiecare zi, ca idee. Măcar dacă se ceartă, să nu se certe de față cu copilul meu”, a completat Zănoagă.

 

ADVERTISEMENT