Life

Alex Zănoagă și Bobicioiu, la un pas de bătaie. De la ce a pornit totul

Alex Zănoagă și Alex Bobiciou au fost la un pas de bătaie. Totul s-a întâmplat în timpul unei emisiuni. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei și-au aruncat cuvinte dure.
22.06.2022 | 19:18
Alex Zanoaga si Bobicioiu la un pas de bataie De la ce a pornit totul
Cei doi au fost la un pas de bătaie în timpul unei emisiuni. Sursa foto: captură youtube RXF
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă și Alex Bobiciou erau cât pe ce să se ia la bătaie în timpul unei emisiuni online. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au fost despărțiți de staff-ul show-ului.

Din ce cauză au fost la un pas de bătaie foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Anterior momentului tensionant, Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu s-au contrazis pe tema Siminei Loica, de care Zănoagă este în proces de divorț. Totodată, Alex Bobiciou a răspuns pozitiv unei provocări a acestuia de a intra într-o cușcă și acolo să se bată, scrie wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Fostul partener al Siminei Loica i-a mai reproșat fostului participant de la Puterea Dragostei că ar fi folosit și privit precum o bonă pentru fiul lui, Dominic.

Bobicioiu apoi a reacționat destul de dur, precizându-i lui Zănoagă faptul că băiețelul lui începe să-l iubească. Redăm dialogul:

ADVERTISEMENT

”Zănoagă: Ești folosit și știi destul de bine că ești o bonă și cât ai fost cu noi.

Bobicioiu: Mă culc cu el, mă trezesc cu el, e foarte frumos. Începe să mă iubească, cât tu ești plecat cu altele la mare la munte, ce să faci… În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte.

 Zănoagă: Băi, băiatul meu, tu în primul rând ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut și să știi că nevasta ta îmi scrie mie.

ADVERTISEMENT

Bobicioiu: Da știu că vorbește cu tine, mi-a zis că am mai vorbit cu ea.”, și-au spus cei doi în timpul unei emisiuni de pe canalul de youtube RXF.

Alex Zănoagă a reacționat pe Instagram după momentul tensionant

După toată întâmplarea, Alex Zănoagă a revenit pe Instagram unde a spus că adversarul său ar fi trebuit să se mulțumească de faptul că situația nu a degenerat.

ADVERTISEMENT

”Băi, fii atent aici, zii mersi că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi.

Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”, a spus Alex Zănoagă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: