Life

Alex Zănoagă, ultimatum pentru Bobicioiu după împăcarea cu Simina de la Puterea dragostei: „Îți dau somn!”

Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu au început să își dea replici pe unde apucă după ce prietenia lor a fost ruptă de Simina de la Puterea dragostei. Zănoagă l-a avertizat pe fostul său tovarăș.
09.07.2022 | 14:42
Alex Zanoaga ultimatum pentru Bobicioiu dupa impacarea cu Simina de la Puterea dragostei Iti dau somn
Alex Zănoagă și Alex Bobocioiu de la Puterea dragostei, rivali din cauza Siminei Loica. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă i-a transmis un ultimatum lui Bobicioiu, băiatul care i-a furat nevasta, pe Simina de la Puterea dragostei. Ex-partenerul brunetei a vorbit mai serios ca niciodată, pe un ton amenințător, despre idila celor doi.

Alex Zănoagă, amenințări pentru Bobicioiu de la Puterea dragostei

Zănoagă a spus că nu este interesat de ce se întâmplă între ei doi, însă a cerut respect pentru băiețelul pe care îl are cu Simina, Dominic.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Alex i-a spus lui Bobicioiu să nu mai pronunțe în viața lui numele băiatului său, indiferent că apare la televizor sau face live-uri pe Instagram. Zănoagă a declarat că, deși nu mai este împreună cu Simina, vorbește zilnic cu ea, asta datorită copilului pe care îl au.

„Vorbim zilnic, îl văd zilnic pe cel mic, vorbim pe cameră. Am fost aproape 4 ani împreună (…) Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui ( n.r. lui Alex Bobicioiu) , să nu mai vorbească de băiat. Să nu se mai pomenească numele lui”, a spus Alex Zănoagă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De altfel, recent, Alex Zănoagă a și trecut la acțiune, după ce a aflat că Bobicioiu l-a adus în discuție pe fiul său în repetate rânduri. Acesta l-a și lovit pe Bobicioiu și, într-o filmare de pe Instagram, i-a spus că poate să fie bătut măr dacă nu se potolește.

„Spune mersi că nu ți-am dat-o mai tare”

„Băi, fii atent aici, spune mersi că nu ți-am dat-o mai tare. Te-am păstrat pentru meci (n.r.: i-a lansat provocarea de a intra în cușca MMA). Dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn. Dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperezi după somn, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn. Atunci o să-ți dau somn și când spun somn, te pun la nani. Ai înțeles?!”, a spus Zănoagă pe Instastory, extrem de agresiv.

Simina Loica și Alex Bobicioiu formează de câteva luni un cuplu. Cei doi s-au despărțit recent, iar în perioada cât au stat separați, Bobicioiu a făcut tot felul de declarații pe rețelele de socializare, unele care l-au indignat pe Zănoagă. În urmă cu câteva ore, Simina și Bobicioiu au reluat relația.

ADVERTISEMENT