Doi români au jucat într-un thriller din Europa League

Alexandru Androne   
în STIRI INTERNATIONALE
26/07/2013, 11:13
Doi români au jucat într-un thriller din Europa League
Dan Alexa a pierdut duelul cu suedezii de la Gefle, scor 0-4!

Echipa românilor Dan Alexa şi George Galamaz, Anorthosis, a pierdut dramatic calificarea în turul 3 preliminar din Europa League. După ce în meciul tur a cîştigat cu 3-0, meciul cu suedezii de la Gefle, returul părea doar o formalitate pentru formaţia cipriotă. Cu Alexa şi Galamaz timp de 90 de minute în teren, Anorthosis a pierdut însă returul din Suedia, scor 0-4, şi a ratat calificarea. Fostul mijlocaş al Rapidului a purtat banderola de căpitan însă nu a reuşit să îşi conducă echipa către calificare.

2 goluri în 2 minute i-au lăsat pe Alexa şi Galamaz afară din Europa

Cu 4 minute înaintea finalului, Anorthosis era condusă cu 2-0 de Gefle şi avea şanse uriaşe să prindă turul 3 preliminar al Europa League. Două goluri marcate în minutele 86 şi 87 de către Orlov şi Dahlberg au făcut ca la final tabela să arate un neverosimil Gefle-Anorthosis 4-0! Astfel, Dan Alexa şi George Galamaz vor privi Europa League doar la televizor şi vor face galerie celor 3 echipe româneşti rămase în competiţie.

Gefle se chinuie în campionat, fiind la doar un singur punct deasupra primului loc care duce în liga secundă din Suedia. Gefle nu a mai cîştigat un meci în prima ligă din Suedia din 14 aprilie 2013.

Închide ×