Alexa şi-a găsit echipă! Va antrena în Liga 1

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
08/08/2016, 12:24
Alexa şi-a găsit echipă! Va antrena în Liga 1

ASA Tîrgu Mureş şi-a găsit antrenor după ce Dario Bonetti a decis să plece de la echipă. Dan Alexa va prelua formaţia ardeleană şi va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Bonetti pleacă de la ASA după ce nu a reuşit nici un punct în partidele cu Gaz Metan, CSU Craiova şi CSMS Iaşi. Sub comanda sa, echipa a marcat două goluri şi a primit şapte.

După ce Rapid a fost exclus din Liga 1, Alexa a fost aproape să semneze cu FC Braşov. ASA a reuşit, însă, să-l convingă pe antrenorul care i-a promovat în primul eşalon pe giuleşteni că formaţia mureşană este o variantă mai bună.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×