Fotbal intern

Alexander Christovao a plecat acasă în Angola! Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo

Autor: Andrei Trifan | 06.03.2019 | 12:59
Alexander Christovao a plecat acasă în Angola! Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo
Alexander Christovao a plecat acasă în Angola! Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo

Atacantul de 25 de ani nu a apucat să debuteze  pentru Dinamo, fiind încă suspendat după un cartonaș roșu luat pe vremea când evolua în Polonia. Acum, Alexander Christovao a plecat din România. FANATIK a aflat ce se întâmplă cu vârful adus de Mircea Rednic și ce planuri au dinamoviștii în cazul său.

Alexander Christovao a plecat acasă în Angola! Are probleme cu viza

Mattia Montini și Athanasios Papazoglou ar putea avea în cel mai scurt timp un adversar puternic în lupta pentru titularizare în atacul lui Dinamo. Angolezul Alexander Christovao încearcă să scape de patru etape de suspendare din cele 10 primite pentru un cartonaș roșu încasat când îmbrăca tricoul polonezilor de la Zaglebie Sosnowiec. Pentru acest lucru, el a făcut apel și urmează să afle decizia Comisiei de Disciplină.

Până atunci, însă, conform informațiilor FANATIK, Christovao a plecat de urgență în Angola. Jucătorul are probleme cu viza și s-a dus să își rezolve problemele în țara natală. El este așteptat înapoi în perioada următoare, Rednic mizând pe el în play-out. Tehnicianul vrea să îl “testeze” în viitoarele partide pentru a vedea dacă se poate baza pe el la anul, când Dinamo va avea drept obiective Cupa și titlul în Liga 1!

Alexander Christovao
Alexander Christovao a primit 10 etape de suspendare după ce a călcat un adversar în campionatul Poloniei

Are salariu modic cât e suspendat

Multă lume a contestat decizia lui Mircea Rednic de a aduce un fotbalist care e suspendat 10 etape. Mai mult, angolezul era acuzat că i-ar fi mințit pe șefii lui Dinamo în privința etapelor în care e obligat să stea pe tușă. În realitate, Christovao fusese lucrat de foștii impresari. În acest condiții, antrenorul a preferat să își apere jucătorul și a explicat de ce a reprezentat un chilipir pentru Dinamo București.

Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam! A acceptat două mii de euro salariu!”, a afirmat Rednic. Salariul atacantului este de două mii de euro lunar doar pe perioada în care este suspendat, el urmând să fie apoi de patru mii de euro. În plus, tehnicianul i-a promis africanului prime duble pentru golurile înscrise, astfel încât să compenseze până la finalul sezonului venitul mai mic din salariu.

100 de mii de euro este cota lui Alexander Christovao conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!