Sporturi

Alexander Zverev, încă o gafă după scandalul de la turneul lui Novak Djokovic. Nick Kyrgios și-a ieșit din fire. Video

29.06.2020 | 12:36
Alexander Zverev inca o gafa dupa scandalul de la turneul lui Novak Djokovic Nick Kyrgios sia iesit din fire Video
ADVERTISEMENT

Tenismenul german Alexander Zverev a comis încă o gafă după scandalul de la turneul demonstrativ Adria Tour, organizat liderul clasamentului mondial Novak Djokovic.

Deși a testat negativ după participarea la Adrian Tour, Zverev a anunțat la acel moment că va intra în izolare la domiciliu timp de 14 zile pentru a nu exista probleme.

ADVERTISEMENT

Liderul ATP, Novak Djokovic, soțoa sa Jelena, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki și Goran Ivanisevic au fost depistați pozitiv cu Covid-19 după turneul demosntrativ Adria Tour.

După ce a participat la turneul lui Novak Djokovic, Alexander Zverev comite o nouă gafă

La doar șase zile după ce a promis că va intra în izolare la domiciliu pentru că a participat la etapa de la Belgrad a turneului organizat de Novak Djokovic, Alexander Zverev a comis o nouă gafă și a înfuriat multă lume.

ADVERTISEMENT

O înregistrare video publicată pe reţelele de socializare l-a arătat pe numărul 7 mondial petrecând într-un club aglomerat, week-end-ul trecut, la şase zile după promisiunea făcută.

Australianul Nick Kyrgios, care a taxat lipsa de distanţare fizică şi nerespectarea măsurilor sanitare la Adria Tour, nu l-a iertat nici pe Zverev după apariția imaginilor.

ADVERTISEMENT

”Mă trezesc şi văd mai multe lucruri controversate care se întâmplă în toată lumea. Un lucru care m-a blocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule. Cât de egoist poţi fi?”, a spus Kyrgios, conmform The Sydney Morning Herald.

”Dacă îndrăzneşti să postezi un ‘tweet’ după ce l-ai făcut pe managerul tău să ţi-l scrie în numele tău, spunând că te vei autoizola 14 zile şi că îţi ceri iertare în faţa publicului pentru că i-ai pus sănătatea în pericol, cel puţin ai curajul să stai înăuntru 14 zile”, a menționat australianul.

ADVERTISEMENT

După ce lumea a început să-l critice pe Novak Djokovic pentru organizarea turneului demonstrativ fără a ține cont de restricțiile necesare din cauza pandemiei de coronavirus, sârbul a fost apărat de un conaționalul său Nemanja Matic, jucător la Manchester United.

ADVERTISEMENT