Video

VIDEO / Interviul mamei l-a adus în lacrimi pe Becali. A făcut cerere de ELIBERARE!

UPDATE 20.15 Gigi Becali a făcut, din nou, cerere pentru a merge o zi acasă. În aşteptarea răspunsului de la conducerea penitenciarului, Becali a plîns în celula de la Jilava cînd şi-a...
24.10.2013 | 14:38
VIDEO  Interviul mamei la adus in lacrimi pe Becali A facut cerere de ELIBERARE

UPDATE 20.15 Gigi Becali a făcut, din nou, cerere pentru a merge o zi acasă. În aşteptarea răspunsului de la conducerea penitenciarului, Becali a plîns în celula de la Jilava cînd şi-a văzut mama cu ochii în lacrimi la România TV.

……………………………………….
Gigi Becali e în arest, iar mama lui, Alexandra, trăieşte o adevărată dramă. Ea a depus chiar şi cerere de graţiere la Preşedinţie, dar a primit un răspuns nefavorabil. Într-un interviu cutremurător pentru România TV, Alexandra Becali a dezvăluit cele mai grele momente trăite de cînd Gigi e în arest.

“Dumnezeu o să-i pedepsească pe judecători!”

“Îi mai ziceam, nu mai vorbi, măi, nu mai vorbi că o să-ţi facă rău ăştia. Nu au ce să-mi facă mamă, că eu nu am făcut rău la nimeni. Casa este pustie fără Gigi, Doamne fereşte! Nici duşmanilor, cel mai mare duşman, să nu îi zici, să nu-i urezi aşa ceva. Nici nu vreau să am duşmani şi mă rog mereu pentru duşmani, mă rog mereu: Doamne, îmblînzeşte duşmanii fiului meu! Mă rog mereu să-i dea drumul! Nu-i blestem cum blestemau unii. Mi-a spus cineva să fac mereu rugăciunea asta pentru duşmani: Doamne, întoarce la rugăciune pe toţi duşmanii fiului meu, zic mereu”, a mărturist pentru România TV mama lui Gigi Becali.

Alexandra Becali spune că Gigi a ajuns nedrept în detenţie. Ea are un mesaj şi pentru judecători: vor plăti în faţa lui Dumnezeu pentru sentinţa de 3 ani şi 6 luni şi vor ajunge în iad.

“Cum au făcut cu Gigi acum, vai de capul lor, Iadul îi mănîncă. Nu au judecat drept. Adică îţi fură maşina, îţi găseşti maşina şi te închide pe tine şi rămîn hoţii afară… şi te mai ia şi cu mascaţii. Gigi le-a dat şi bere, le-a dat şi bani să plece acasă. Nepotul spunea: hai să anunţăm poliţia şi Gigi: lasă că mi-e milă de ei, lasă că au copii. Ăla cu terenurile era terminat de 17 ani. Ei l-au deschis din nou pentru că îi vor răul lui. Ţine băiatul nevinovat pentru faceri de bine, îl ţine închis în închisoare. De cîte ori mă duc prin ţară, la Sf. Parascheva, toată lumea mi-a spus: doamnă, ne rugăm şi noi”, a mai spus Alexandra Becali.

“Atunci m-am îmbolnăvit, cînd am văzut 30 de mascaţi la uşă”

Femeia nu a uitat nici măcar o secundă momentul în care a fost pentru prima dată arestat Becali. Băteau la uşă, eu eram în dormitor, dormeam. Nu se vedea bine că era şase dimineaţa. Deschid uşa şi cînd văd 30 de mascaţi. Doamne Dumnezeule, ce o fi cu băiatul meu? Mascaţii la uşă şi el zice: ce te sperii aşa, nu au ce să îmi facă, nu am făcut nimic. Atunci m-am îmbolnăvit la inimă. A coborît Gigi, a dat o declaraţie. Mi-au spus: staţi liniştită că dă o declaraţie şi se întoarce. Trebuia să îi dea şi o distincţie pentru că şi-a găsit maşina singur”, a povestit mama lui Becali la România TV.

Să pui în închisoare un om nevinovat care face bine? Vai de capul lor ce socoteală vor da ei! Vai de capul lor ce îi aşteaptă, focul iadului. Dumnezeu ne dă semne să se întoarcă lumea la bunătate. D-aia Dumnezeu dă cutremure ca să se trezească lumea, dar lumea este din ce în ce mai rea. Ne e dor de el, ne e foarte greu fără el. Gigi, mama se roagă pentru tine!”, a încheiat mama omului de afaceri.

VEZI VIDEO – INTERVIUL CUTREMURĂTOR AL MAMEI LUI GIGI BECALI: