Life

Alexandra Becali, chef nebun cu alcool și lăutari pe litoral. Gigi o să înnebunească după ce o să vadă imaginile astea

05.07.2020 | 14:36
Alexandra Becali chef nebun cu alcool si lautari pe litoral Gigi o sa innebuneasca dupa ce o sa vada imaginile astea
Alexandra are o relație apropiată cu tatăl ei, Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Alexandra Becali se bucură de viață așa cum știe, fără să țină cont de părerile tatălui ei.

Gigi Becali este un om credincios și nu de puține ori a criticat femeile care petrec în cluburi dimineața, în special pe Daniela Crudu, pe vremea când aceasta era iubita lui Mihai Costea.

ADVERTISEMENT

Culmea este că acum, tocmai una dintre fiicele lui chefuiește până în zorii zilei în locațiile de lux de pe litoral, unde petrecerile încep și se termină cu shot-uri cu alcool.

Alexandra Becali, shot după shot

Alexandra Becali s-a distrat, weekend-ul 3-5 iunie, în club, până dimineața, pe muzica lui Jador, deși tatăl lui nu prea este de acord cu viața de noapte.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dinte cei mai bogați români de la noi, iar cele trei fiice pe care le are se bucură de situația financiară pe care tatăl lor le-a asigurat-o. Lipsită de griji, Alexandra Becali este cea mai mondenă dintre fiicele latifundiarului din Pipera.

Tânăra postează pe Instagram imagini din timpul chefurilor la care participă, cele mai multe dintre distracții au loc în diferite cluburi de lux din Capitală sau de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Ultima ispravă o arată pe fiica lui Gigi Becali la mare, împreună cu mai mulți prieteni, în timp ce consumă alcool și se distrează pe muzica lui Jador.

Alexandra Beecali a chefuit până în zorii zilei. Foto: Instagram
Blonda a chefuit până în zorii zilei. Foto: Instagram

Alexandra Becali este o tânără care știe să atragă atenția. Ea se îmbracă numai în ținute de firmă de zeci de mii de euro și conduce o mașină în valoare de 300.ooo de euro.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gigi Becali este fără doar și poate o prezență nelipsită din cluburile de fițe din România. La ultima ieșire, tânăra a îmbrăcată o rochie albă scurtă, care i-a pus în valoare trupul de felină.

Alexandra Becali s-a fotografiat înainte de petrecerea de la mare. Foto: Instagram
Alexandra Becali s-a fotografiat înainte de petrecerea de la mare. Foto: Instagram

Gigi Becali are 3 fiice

Latifundiarul din Pipera are 3 fete din căsătoria cu soția lui Luminița, pe Theodora, Alexandra și Cristina Becali. Prima fiica a lui Becali s-a căsătorit în 2019, iar vara aceasta a devenit mamă. Alexandra este încă studentă și călătorește mult, distracțiile fiind principala ei acțiune, iar Cristina este o prezență rară în viața mondenă.

ADVERTISEMENT
Tags: