News

Alexandra Becali e „Prințesa de Pipera”. Cadou de peste 300 de mii de euro de la Gigi Becali. Foto

17.04.2021 | 22:30
Alexandra Becali e Printesa de Pipera Cadou de peste 300 de mii de euro de la Gigi Becali Foto
ADVERTISEMENT

Gigi Becali (62 de ani) i-a făcut cadou fiicei sale mijlocii, Alexandra, un bolid de lux. Pentru patronul FCSB, fetele sale „sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta”.

Omul de afaceri a dat lovitura în acest an. Latifundiarul din Pipera se lăfăie în bani după ce a reușit să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, atunci când l-a vândut pe Dennis Man la Parma în schimbul a 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De tranzacția anunțată în exclusivitate de site-ul FANATIK.RO se bucură din plin și familia lui Gigi Becali. Alexandra Becali (25 de ani), fiica mijlocie a milionarului, tocmai a primit cadou un Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile.

350 de mii de euro, prețul maxim pentru Bentley Continental GT Mulliner Coupe

La finalul anului trecut, Bentley a lansat o nouă ediție specială, botezată Continental GT Mulliner Coupe. Modelul a fost expus în premieră mondială pe 22 septembrie 2020, în Marea Britanie, cu ocazia evenimentului Salon Prive.

ADVERTISEMENT

Comenzile pentru Continental Coupe au început în luna octombrie, iar livrările au luat startul în primele luni din acest an, astfel că Alexandra se poate mândri cu faptul că are un model de mașină „ultimul răcnet”!

Modelul producătorului britanic este disponibil atât cu motorul W12 de 6.0 litri cu 635 CP, cât și cu propulsorul V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere.

ADVERTISEMENT

Modelul standard Contintental GT Mulliner Coupe costă undeva în jurul a 250 de mii de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350 de mii de euro.

Bentley Continental GT Mulliner Coupe

Alexandra Becali, fiica „fashion” a patronului FCSB e mereu în… tendințe!

Dintre toate cele trei fete ale lui Gigi Becali, Alexandra este cea mai puțin… discretă. Absolventă a Făcultății de Drept, fiica mijlocie a finanțatorului de la FCSB e mereu în tendințe, nu doar când vine vorba de mașini de lux, ci și de haine.

ADVERTISEMENT

Pe contul oficial de Instagram, Alexandrei Becali îi place să posteze fotografii din vacanțe sau purtând ținute care mai de care mai spectculoase. O dovadă a faptului că e pasionată de fashion, Alexandra urmărește pe rețelele de socializare paginile a mai multor case de modă și brand-uri scumpe.

Alexandra Becali. FOTO: Instagram Alexandra Becali; Colaj Fanatik

În urmă cu 12 ani, Alexandra acorda o extrem de mare atenție asupra sorții echipei pe care o finanțează tatăl ei, FCSB. La vremea respectivă, Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK că fiica sa mijlocie era îngrijorată de zvonurile conform cărora gruparea „roș-albastră” ar putea fi vândută.

Dacă sora ei mai mare Teodora este măritată cu Mihai Theodor Mincu, despre Alexandra s-a spus că s-ar iubi cu Mihnea Grigoriu, fiul afaceristului Dan Constantin Grigoriu, și el posesor al unui „garaj” impresionant. Două Lamborghini URUS (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), Range Rover Mansory (200.000 de euro), Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro) și, în ultimul rând, un Rolls Royce Cullinan de 350.000 de euro sunt „mașinuțele” cu care a „răvășit” Mihnea bulevardele Capitalei. Alexandra a negat relația cu acesta, dar cum nu iese niciodată fum fără foc…

„Pentru mine, familia înseamnă totul, iar fetele sunt cele mai importante de pe Pământul ăsta. Lor le dau totul. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla” – Gigi Becali

  • 3 fete are Gigi Becali: Theodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) și Cristina (20 de ani)
  • 400 de milioane de euro ar fi averea lui Gigi Becali, potrivit celui mai recent Top 300 Capital, publicat pe 18 decembrie 2020
  • 12 este locul lui Gigi Becali între cei mai bogați oameni din România (3 între bogații din sport, după Ion Țiriac și Gruia Stoica, la egalitate cu Ioan Niculae)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,70 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: