Life

Alexandra Chitoșcă a uitat de Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Ce sfat a primit tânăra

Alexandra, partenera de viață a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, merge mai departe după despărțirea de fostul jucător de fotbal.
08.11.2021 | 13:08
Alexandra Chitosca a uitat de Sebastian Chitosca de la Survivor Romania Ce sfat a primit tanara
Alexandra Chitoșcă a uitat de Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Ce sfat a primit tânăra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a uitat de fostul participant de la Kanal D, care se află în România perioada aceasta, în timp ce tânăra a rămas în Germania, acolo unde s-a stabilit în urmă cu câțiva ani.

Despărțirea nu și-a pus amprenta pe fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă. Alexandra a revenit la numele de fată, Tudor, și se bucură de libertate, în natură.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tânăra pare că nu mai vrea să pună nimic la suflet și ține cont de toate sfaturile pe care le primește de la internauți.

Alexandra merge mai departe după despărțirea de Sebastian Chitoșcă. Unde a plecat

„Cum ești? Ești o fată minunată, sper să-ți găsești pe cineva pe sufletul tău”, este sfatul pe care l-a primit Alexandra Tudor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă nu a stat prea mult pe gânduri și s-a bucurat că sunt persoane care se gândesc la ea și mai ales, îi doresc binele.

„Mulțumesc frumos”, este răspunsul oferit de tânăra care este decisă să renunțe la orice lucru care o leagă de Faimosul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
Alexandra Tudor, în timpul unei vacanțe
Alexandar Tudor primește sfaturi de la fani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

O altă persoană i-a sugerat să nu mai fie tristă în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare și să fie mai veselă, lucru pe care l-a luat în calcul.

„De ce mereu când postezi ești tristă? Vreau să văd cu tine o poză veselă”, este părerea pe care o are un internaut.

ADVERTISEMENT

Alexandra Tudor a ținut cont de acest sfat și a publicat o poză cu un zâmbet larg. Fotografiile sunt realizate în timpul unei vacanțe care a avut loc weekend-ul acesta.

Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă a plecat alături de o prietenă în Luxemburg, acolo unde s-a plimbat foarte mult în natură și s-a încărcat cu energie pozitivă.

Cei doi tineri au luat decizia de a se separa, despărțirea lor venind după filmările de la Survivor România, care au avut loc în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT