Life

Alexandra Chitoșcă, totul despre zvonurile relației cu Zanni. Ce a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă

Alexandra Chitoșcă a pus capăt unor informații care au apărut în spațiul public de când soțul ei, Sebastian Chitoșcă, a anunțat divorțul.
25.10.2021 | 08:57
Alexandra Chitosca totul despre zvonurile relatiei cu Zanni Ce a declarat sotia lui Sebastian Chitosca
Alexandra Chitoșcă, totul despre zvonurile relației cu Zanni. Ce a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă care locuiește de câțiva ani buni în Germania a spus totul despre zvonurile relației cu Zanni, câștigătorul competiției sportive Survivor România.

Tânăra a răspuns unei serii de întrebări venite din partea fanilor și a lămurit întreaga situație care planează de ceva vreme asupra sa.

ADVERTISEMENT

Alexandra Chitoșcă a pus punctul de „i” și nu a lăsat loc de interpretări. Soția Faimosului de la Kanal D a negat vehement orice fel de legătură cu Zanni.

Alexandra Chitoșcă și Zanni formează un cuplu? Ce a dezvăluit soția lui Sebastian Chitoșcă

„Ești împreună cu Zanni?”, a fost curiozitatea celor care o urmăresc pe Alexandra Chitoșcă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu”, este răspunsul clar și la obiect oferit de soția lui Sebastiana Chitoșcă, care s-a amuzat de această informație.

Fostul concurent de la Survivor România s-a arătat deranjat la rândul său de această asociere și a avut o reacție ieșită din comun.

ADVERTISEMENT

„Bă, proști sunteți, unii! Exact cu Zanni s-a f… nevastă-mea! Proștilor!”, a spus fostul jucător de fotbal în urmă cu câteva zile.

Sebastian Chitoșcă nu-și poate imagina care este motivul pentru care oamenii ar crede că partenera sa de viață și amicul său formează un cuplu, chiar dacă drumurile lor se depart.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a ajuns la final după încheierea filmărilor din Republica Dominicană, unde sportivul a stat mai bine de 6 luni departe de soția sa.

Alexandra Chitoșcă, dispusă să meargă mai departe. Gestul făcut de ea

Dacă Faimosul este disperat și ar face orice să-și împace soția, nu același lucru se poate spune despre șatenă care este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a divorța.

Mai mult decât atât, tânăra a făcut un gest care i-a pus pe toți pe gânduri. A revenit la numele de fată, Tudor, după 7 ani de relație și nu mai vrea să audă de fotbalist.

ADVERTISEMENT