Life
notix pixel id

Alexandra Chitoșcă, totul despre zvonurile relației cu Zanni. Ce a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă

Alexandra Chitoșcă a pus capăt unor informații care au apărut în spațiul public de când soțul ei, Sebastian Chitoșcă, a anunțat divorțul.
25.10.2021 | 08:57
Alexandra Chitoșcă, totul despre zvonurile relației cu Zanni. Ce a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă
Alexandra Chitoșcă, totul despre zvonurile relației cu Zanni. Ce a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă care locuiește de câțiva ani buni în Germania a spus totul despre zvonurile relației cu Zanni, câștigătorul competiției sportive Survivor România.

Tânăra a răspuns unei serii de întrebări venite din partea fanilor și a lămurit întreaga situație care planează de ceva vreme asupra sa.

Alexandra Chitoșcă a pus punctul de „i” și nu a lăsat loc de interpretări. Soția Faimosului de la Kanal D a negat vehement orice fel de legătură cu Zanni.

ADVERTISEMENT

Alexandra Chitoșcă și Zanni formează un cuplu? Ce a dezvăluit soția lui Sebastian Chitoșcă

„Ești împreună cu Zanni?”, a fost curiozitatea celor care o urmăresc pe Alexandra Chitoșcă pe Instagram.

„Nu”, este răspunsul clar și la obiect oferit de soția lui Sebastiana Chitoșcă, care s-a amuzat de această informație.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România s-a arătat deranjat la rândul său de această asociere și a avut o reacție ieșită din comun.

„Bă, proști sunteți, unii! Exact cu Zanni s-a f… nevastă-mea! Proștilor!”, a spus fostul jucător de fotbal în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă nu-și poate imagina care este motivul pentru care oamenii ar crede că partenera sa de viață și amicul său formează un cuplu, chiar dacă drumurile lor se depart.

Povestea de dragoste a ajuns la final după încheierea filmărilor din Republica Dominicană, unde sportivul a stat mai bine de 6 luni departe de soția sa.

ADVERTISEMENT

Alexandra Chitoșcă, dispusă să meargă mai departe. Gestul făcut de ea

Dacă Faimosul este disperat și ar face orice să-și împace soția, nu același lucru se poate spune despre șatenă care este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a divorța.

Mai mult decât atât, tânăra a făcut un gest care i-a pus pe toți pe gânduri. A revenit la numele de fată, Tudor, după 7 ani de relație și nu mai vrea să audă de fotbalist.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri