Life

Alexandra Ciomag, umilită de Andreea Moromete, la Survivor România 2023: “Nu mai pot să accept ce face figuranta asta, mi-e silă de ea, ultima falsitate de om”

Alexandra Ciomag a fost umilită de Andreea Moromete, la Survivor România 2023. Aceasta din urmă i-a adresat cuvinte dure colegei sale.
06.02.2023 | 21:18
Alexandra Ciomag umilita de Andreea Moromete la Survivor Romania 2023 Nu mai pot sa accept ce face figuranta asta mie sila de ea ultima falsitate de om
Alexandra Ciomag și Andreea Moromete, tensiuni la Survivor 2023. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sunt tensiuni mari în tabăra Războinicilor, în ediția de luni seară Survivor România 2023, după ce Alexandra Ciomag a vorbit tare cu ceilalți coechipieri, lucru care a deranjat-o pe Andreea Moromete.

Alexandra Ciomag, pusă la zid de Andreea Moromete, la Survivor România 2023. Replici dure între cele două concurente

Alexandra Ciomag a fost pusă la zid de colega ei din tribul Războinicilor. Andreea Moromete i-a reproșat faptul că a făcut gălăgie înainte de culcare, în noaptea de dinainte de Jocul pentru Imunitate.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a adresat vorbe grele coechipierei sale, căreia i-a spus că nu îi pasă de nimeni și că vorbește prea mult încă de când a venit în emisiune. Creatoarea de conținut nu a putut dormi din cauza zgomotului.

“În fiecare seară doar gura ei se aude, și ziua la fel că ea asta încercă aici, să iasă în evidență. Chit că n-are nimic important de zis, ea trebuie să vorbească.

ADVERTISEMENT

Atâta știe, atâta merge creierul, să vorbească aici degeaba.”, a spus Andreea Moromete la testimoniale.

Războinica i-a spus și colegei sale aceste lucruri. Alexandra Ciomag i-a cerut scuze, susținând că nu a vorbit, de fapt, atât de tare.

ADVERTISEMENT

“Îmi cer scuze, nu cred că eram singura și nu era atât de târziu. De-abia ne pusesem în pat și mai voiam să glumim.”, a explicat aceasta la Pro TV.

“În fiecare seară e gura ta care se aude. (…) Vorbești încontinuu de când ai venit. Nu știu dacă o faci ca să ieși în evidență, că simt chestia asta uneori, sau pur și simplu nu-ți pasă de cei din jur. (…)

ADVERTISEMENT

Ai chestia asta tu să toci, tu să vorbești, să spui, să nu știu ce, dar nu vezi că faci rău uneori și deranjezi.”, i-a mai spus Andreea Moromete Alexandrei.

Andreea Moromete: “E o figurantă”

Deși este o persoană care acceptă multe lucruri și încearcă să evite tensiunile, pe cât posibil, Andreea Moromete nu a mai putut să tacă și de data aceasta. Creatoarea de conținut consideră că Alexandra Ciomag este o persoană falsă.

“Eu chiar sunt omul care tace și acceptă tocmai ca să nu fie ceartă, să nu fie tensiune. Sunt un om care chiar încearcă să fie cumpătat aici, dar deja eu nu mai pot să accept ce face figuranta asta de Ciomag.

E o figurantă care nu acceptă nimic Mi se pare ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea în momentul ăsta.”, a spus tânăra la testimoniale.

La rândul ei, Alexandra Ciomag este convinsă că Andreea încearcă să o pună într-o lumină proastă din cauza invidiei.

“Din invidie încearcă să mă împungă și să găsească scuze și motive pentru care să-mi facă mie o imagine proastă.”, este părerea războinicei.

În continuare, Andreea Moromete i-a rugat pe coechipierii ei să nu mai facă atâta zgomot seara. Războinica a fost deranjată teribil, mai ales că totul s-a petrecut chiar înainte de joc.

“Nu mai vorbiți atât de tare, frate, mai ales înainte de joc. Nu mai faceți gălăgia aia în ultimul hal, că suntem atâția inși aici și mi se pare foarte important să încercăm să conviețuim, că așa o să ajungem la nebuni, adică eu sunt pachet de nervi în momentul ăsta.”, le-a spus Andreea colegilor ei.

ADVERTISEMENT