News

Alexandra, concurenta de la Bravo, ai stil, a fost implicată într-un accident auto! A ajuns de urgenţă la spital

20.03.2019 | 19:06
Alexandra, concurenta de la Bravo, ai stil, a fost implicată în accident auto!

Alexandra, una dintre concurentele controversate ale emisiunii Bravo, ai stil, difuzată de Kanal D, a fost implicată într-un accident auto. Mai exact, bruneta, în timp ce se întorcea acasă cu un taxi, a trăit unul dintre cele mai negre momente din viața ei, căci șoferul automobilului în care se afla a făcut o manevră greșită care a dus la accident. Aceasta a ajuns de urgență la spital, imobilizată.

Alexandra, concurenta de la Bravo, ai stil, a fost implicat într-un accident auto

Vestea a dat-o chiar tânăra, care, în finalul mesajului, a venit cu un sfat pentru toți admiratorii ei din mediul online, aceasta aproape trecând pe lângă moarte. „Povestea mea din această seară este, de fapt, realitatea pe care o trăiesc. Am trecut printr-un incident în seara în care m-am întors acasă, după Gală.

Am fost victima unui accident rutier, șoferul taxiului în care mă aflam l-a provocat. Am încercat să vin săptămâna aceasta la filmări, cu toate că mi s-a recomandat să nu vin. Eu sunt sigură că o să trec cu bine peste asta. Acestea momente prin care am trecut m-au făcut să îmi dau seama cât de importantă este viața și că trebuie să o prețuim mai mult”, a povestit Alexandra.

Alexandra, concurenta de la Bravo, ai stil, a fost implicată în accident auto! A ajuns de urgenţă la spital
Concurenta a ajuns de urgență la spital, imobilizată

Ediția de miercuri seară, 20 martie, se vor afla vești noi despre concurentă

În ediția de miercuri seară, 20 martie, de la ora 23:00,  se vor afla vești noi despre starea Alexandrei, dar și dacă în competiție va intra o nouă concurentă. Este vorba despre Cristina Mihaela, cea care se ocupa până acum de stilizarea și modificarea ținutelor aspirantelor la titlul pentru ”cea mai stilată femeie din România”.

Alexandra, concurenta de la Bravo, ai stil, a fost implicată în accident auto! A ajuns de urgenţă la spital
Totul s-a întâmplat când se întorcea acasă, de la filmări

Revenirea finalistei sezonului 1 al show-ului cu și despre modă nu pare că ar fi primită cu ochi buni de public, aceștia susținând că: „Nu e exclus să participe și Cristina Mihaela. N-a câștigat în sezonul ei și i se dă posibilitatea acum să câștige…/E plină România de fete/femei stilate. Nu pot să cred că nu ați găsit pe nimeni să băgați decât pe nestilata de CM/ Să vezi teatru”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor emisiunii.