Life

Alexandra de la Puterea dragostei, amenințată de Nicos: „Încerc s-o evit, dar eu ți-o fac praf”

09.12.2020 | 18:20
Alexandra de la Puterea dragostei amenintata de Nicos Incerc so evit dar eu tio fac praf
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a intrat într-o discuție destul de aprinsă cu Nicos, după ce acesta s-a legat din nou de Marinescu, eternul său rival în acest sezon.

De la reintrarea în competiția filmată în Turcia, Nicos a împărțit casa în două și a continuat cu scandalurile, semn că nu s-a schimbat deloc și e la fel de slobod la gură și pus pe harță ca înainte.

ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu și Nicos și-au acuzat vorbe grele unul altuia, iar recent reintratul în casă a fost destul de agresiv verbal cu blondul, moment în care Alexandra a intervenit.

Alexandra de la Puterea dragostei, amenințată de Nicos. Codruț n-a intervenit pentru ea

Sora Adrianei l-a întrebat pe Nicos în ce calitate vine el să facă ordine, la care Nicos a oferit un răspuns lipsit de tact, unul care a dus la escaladarea conflictului: „Pentru că eu sunt stăpânul lui și al tău!”.

ADVERTISEMENT

„Al meu? Niciodată în viața ta. Eu sunt stăpâna mea. Ai înțeles?”, i-a răspuns Alexandra ferm.

„Băi, dacă e gagica ta sau fosta eu zic să ți-o temperezi că eu sunt varză la gură. Încerc s-o evit, daru eu ți-o fac praf”, i-a spus Nicos lui Codruț, fostul iubit al Alexandrei, în timp ce aceasta vocifera din casa fetelor: „Varză ești de când te-ai născut!”.

ADVERTISEMENT

Codruț a intervenit în cearta iscată între Alexandra și Nicos și, în loc să își sprijine fosta parteneră, i-a ținut partea lui Nicos, spunându-i fostei iubite să nu se bage unde nu-i fierbe oala.

Originea noului conflict dintre Nicos și Marinescu

Nicos a explicat de unde a pornit noul conflict cu Marinescu de la care au început să se certe toți cu toți. În casa băieților a căzut un vestiar și fiecare dintre băieți, cu excepția lui Cristi, au pus umărul să refacă ordinea, să adune pantofii și celelalte obiecte care s-au împrăștiat.

ADVERTISEMENT

Asta l-a enervat foarte tare pe Nicos, așa că a dat buzna în camera lui Marinescu pentru a le arăta fetelor cât este de dezordonat și mizerabil, lucru care Alexandrei, de pildă, i s-a părut irelevant. Casa din Istanbul s-a împărțit astfel în două tabere.

 

ADVERTISEMENT