Life

Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre despărțirea de Codruț. Ce se întâmplă între ei

Alexandra și Codruț au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa Puterea Dragostei, însă deja au apărut zvonuri legate de despărțire.
17.09.2021 | 17:34
Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre despărțirea de Codruț. Ce se întâmplă între ei
Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre despărțirea de Codruț. Ce se întâmplă între ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina, care este marea câștigătoare a sezonului 3 a emisiunii matrimoniale de la Kanal D, a făcut primele dezvăluiri despre separarea de partenerul ei de viață.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a confirmat că a existat o ceartă mai aprinsă între ea și Codruț, dar susține că nu știe dacă acum mai sunt un cuplu sau nu.

Cel mai probabil Alexandra dorește să se calmeze puțin apele pentru a discuta deschis cu fostul participant din Turcia, pentru a vedea ce se întâmplă cu ei.

ADVERTISEMENT

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au separat? Ce a dezvăluit blondina

Alexandra de la Puterea Dragostei speră să treacă peste neînțelegerea avută cu iubitul ei, Codruț, în ciuda faptului că nu și-au mai vorbit de câteva zile.

Mai mult decât atât, câștigătoarea spune că în prezent nu poate vorbi despre o despărțire în adevăratul sens al cuvântului, deși Codruț ar fi fost cel care a pus piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Dragilor, am primit foarte multe mesaje cu întrebarea: «Te-ai despărțit de Codruț?». Ei bine, dragilor, a venit momentul să vă dau câteva explicații.

Da, este adevărat, eu cu Codruț ne-am certat și într-adevăr nu mai vorbim de două zile, dar nu o pot numi încă despărțire deoarece nici eu nu știu ce se întâmplă de fapt.

ADVERTISEMENT

Încă sper să se rezolve totul, tocmai de aceea nu am făcut niciun pas încă. Îmi doresc din tot sufletul să vă explic toată situația, dar momentan nu se poate.

În momentul în care voi fi sigură de ceea ce urmează, vă promit că voi veni în fața voastră cu mai multe explicații”, a dezvăluit Alexandra de la Puterea Dragostei pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Alexandra de la Puterea Dragostei. Are un copil

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena, așa cum se numește în realitate câștigătoarea de la Puterea Dragostei sezonul 3, are 26 de ani și este originară din Vaslui.

Tânăra are o fetiță de care se ocupă singură, cele două locuind în București alături de Adriana, sora fostei concurente, care a fost la rândul ei participantă în show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Este pasionată de social media și are un canal de Youtube, unde face tot felul de provocări. Se declară o femeie asumată, dorindu-și să se căsătorească pentru a doua oară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri