Life

Alexandra de la Puterea dragostei i-a tras pe sfoară pe cei de la Kanal D? Dezvăluiri scandaloase despre concurentă

05.10.2020 | 11:15
Alexandra de la Puterea dragostei ia tras pe sfoara pe cei de la Kanal D Dezvaluiri scandaloase despre concurenta
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei ar avea un iubit în afara casei, conform acuzațiilor aduse de mai mulți concurenți. Concurenta reality-show-ului de la Kanal D a dat explicații despre situația ei în ediția din 5 octombrie.

Alexandra de la Puterea dragostei și misterul iubitului ei secret

Concurenții au pus la îndoială sinceritatea fetei, pe care o acuză că a mințit poporul cu televizorul, lăsând în țară un bărbat pe nume Denis.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un vlogger cu care concurenta s-a filmat înainte să ajungă în show-ul din Turcia, iar un băieți din casă susțin că ar fi iubitul ei secret.

Alexandra s-a apărat și a spus că aceasta e o nouă minciună spusă despre ea. A recunoscut că are o relație cu Denis, dar e vorba strict despre amiciție.

ADVERTISEMENT

„M-am despărțit eu de Denis? Dar am fost vreodată împreună cu Denis? 

Eu cu băiatul ăla nu am avut nicio treabă, am făcut doar trei sau patru vloguri cu el. Chiar vreau să văd conversațiile pe care zici că le ai de pe Instagram. Pleacă, mă! Du-te și te culcă”, i-a spus Alexandra de la Puterea dragostei unuia dintre concurenții care a lansat acuzațiile.

Își neglijează concurenta copilul?

Alexandra a intrat în concursul matrimonial filmat în Istanbul alături de sora ei, Adriana, și a devenit cea mai controversată concurentă încă din primele emisiuni.

ADVERTISEMENT

Nu este primul scandal în care a fost implicată noua vedetă Kanal D. În urmă cu ceva timp, Nicos a acuzat-o că își neglijează copilul, pe care îl vizitează doar de trei ori pe an și a amenințat-o că va apela la Protecția Copilului.

„Nicos o atacă în continuare pe Alexandra. Nicos se răzbună pe Alxandra pentru tot ce a pățit el în viața lui cu maică-sa. Nicos o vede ca pe un exemplu negativ prin faptul că Alexandra nu este alături de copilul ei.

ADVERTISEMENT

A intrat în live o persoană care o cunoaște personal pe Alexandra și a zis că ea își vizitează copilul de trei patru ori pe an. Nu stă mai mult. Și Nicos a spus că o să cheme protecția copilului”, au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina.

ADVERTISEMENT