Life

Alexandra de la Puterea dragostei îl demască pe Codruț după despărțire: „El oriunde se duce, eu aflu”

Alexandra de la Puterea dragostei a lămurit ce s-a întâmplat între ea și Codruț după terminarea emisiunii. Cei doi nu mai sunt împreună.
21.09.2021 | 12:00
Alexandra de la Puterea dragostei il demasca pe Codrut dupa despartire El oriunde se duce eu aflu
Alexandra de la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei este foarte afectată după despărțirea de Codruț, partenerul ei din emisiune cu care plănuia să se căsătorească.

Vedeta Kanal D a spus cu lux de amănunte ce s-a petrecut între ea și iubitul ei de nu au reușit să mențină relația.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că a dormit o zi și jumătate pentru a trece peste această dezamăgire, la care nu se aștepta. O săptămână a trecut după terminarea competiției când câștigătoarea Puterea dragostei a realizat că a trăit într-o minciună.

Alexandra de la Puterea dragostei, totul despre despărțirea de Codruț

Alexandra a spus că ea și Codruț au stabilit să locuiască împreună în București, însă bărbatul nu a mai vrut asta după ce s-a încheiat show-ul.

ADVERTISEMENT

Frumoasa fostă concurentă a declarat că despărțirea s-a produs în momentul în care ea s-a dus la Craiova, la fetița ei, iar el a ajuns la Oradea. Reproșurile pe care i le-a adus Codruț au lăsat-o mască.

„Mi-a zis că îi scriu doar ca să îl controlez. Mi-a zis că în București s-a simțit ca la penitenciar. Nu mi-a căzut bine chestia asta. Tu știind că totul este ok, el mi-a spus asta.

ADVERTISEMENT

De asta îi și spuneam să vorbească cu mine. După care, două zile nu mi-a mai dat niciun mesaj. Știam că nu am greșit. Voiam să îi dau libertatea pe care el mi-o ceruse”, a mărturisit Alexandra de la Puterea dragostei la Wownews.

„Oriunde se duce, eu aflu”

Un alt lucru care a deranjat-o foarte tare este cât de repede a trecut Codruț peste separare. Alexandra a primit tot felul de capturi foto și filmulețe în care acesta se distrează pe cinste, iar unele dintre ele nu i-au picat bine.

ADVERTISEMENT

„El oriunde se duce, eu aflu”, a completat tânăra. I-a scris apoi un mesaj lui Codruț. I-a cerut să respecte măcar perioada aceasta de după despărțire. Nu îi pică bine să vadă cum se distrează în compania altor fete.

Alexandra a mai mărturisit că norocul ei în această poveste este că a fost doborâtă de prea multe ori pentru a suferi acum. Și din această experiență a avut ceva de învățat, iar acum caută să facă tot felul de lucruri pentru a-și ocupa timpul, pentru a uita ce i s-a întâmplat.

 

ADVERTISEMENT