Life

Alexandra de la Puterea dragostei, în pericol. Cine a amenințat-o: „A ținut morțiș”

08.10.2020 | 09:02
Alexandra de la Puterea dragostei in pericol Cine a amenintato A tinut mortis
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a dezvăluit că a fost amenințată de Nicos, unul dintre participanții în reality-show-ul de la Kanal D, cel care susține că a avut o relație cu ea înainte să intre în casă.

Alexandra de la Puterea dragostei, amenințată de Nicos

Preferata telespectatorilor continuă să fie în centrul atenției, primind tot soiul de acuzații, iar în ultima perioadă concurenta nu a mai lăsat după ceilalți și a început să își impună punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut câteva mărturisiri despre relația pe care o are în prezent cu Nicos, cel care se ia de ea de fiecare dată când are ocazia.

Alexandra nu a mai putut tăcea, sătulă să tot audă că neagă relația cu Nicos dinainte de concurs. Sora Adrianei insistă că între ea și Nicos nu a existat niciodată nimic, ba mai mult, a spus în emisiune că a fost amenințată de acesta în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

„Nu voi avea niciodată o relație cu un asemenea specimen”

Fanii se întreabă dacă Nicos este capabil să îi facă rău fetei, după ce concurenta a dezvăluit că este terorizată de el.

„Nu am avut o relație cu el, nu am o relație cu el, nu voi avea niciodată o relație cu un asemenea specimen. El a ținut morțiș și m-a amenințat”, susține Alexandra de la Puterea dragostei în ediția din 8 octombrie.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când legat de această concurentă apar tot felul de povești care mai de care mai controversate. În urmă cu mai bine de o săptămână, tot Nicos o acuza că își neglijează copilul pe care l-a lăsat în afară casei.

Alexandra a evitat cu orice preț să dea explicații despre familia ei și s-a ferit cât se poate pentru a nu-l implica pe copilul ei în povestea în care s-a băgat, însă gurile rele spun că nu îi pasă de el și că îl vede de maximum trei ori pe an, punându-se la îndoială rolul ei de mamă.

ADVERTISEMENT