Life

Alexandra de la Puterea dragostei, înșelată deja de Codruț? Dezvăluiri din casa din Istanbul

29.10.2020 | 12:21
Alexandra de la Puterea dragostei inselata deja de Codrut Dezvaluiri din casa din Istanbul
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei și Codruț formează unul din cele mai noi cupluri din reality-show-ul de la Kanal D și, nici nu bine s-au cuplat, au apărut deja suspiciuni în legătură cu băiatul: a ”tradus-o” pe concurentă cu alte fete?

În ediția din 29 octombrie a emisiunii matrimoniale, Codruț a fost tachinat în legătură cu cuplul pe care îl formează cu Alexandra, favorita publicului de câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Mariana a fost cea care a deschis Cutia Pandorei, spunând că băiatul s-ar uita și la alte fete. Mai în glumă, mai în serios, planează deja suspiciuni că iubitul Alexandrei n-ar fi tocmai fidel.

Alexandra de la Puterea dragostei crede în fidelitatea lui Codruț

„Vrei să aprinzi un foc, dar n-ai nicio șansă”, i-a zis Alexandra concurentei după insinuările făcute despre partenerul ei din concurs.

ADVERTISEMENT

„Alexandra, știi că eu nu vorbesc de obicei, dar când vorbesc… (…) Cu cine vorbeai, Codruț, la telefon? Te-am auzit eu într-o seară când vorbeai cu cineva la telefon”, a spus Mariana.

Codruț a spus că a vorbit cu persoane din familie, vizibil deranjat de acuzațiile pe care i le-a adus Mariana, iar Alexandra a ridicat din sprânceană, semn că ar pune și ea la îndoială fidelitatea iubitului, însă a continuat să îl apere și să îi spună Marianei că nu va reuși să bage zâzanie în perechea ei.

ADVERTISEMENT

„Mai vorbeai și tu acolo cu o fetiță, două”

„Mai vorbesc și eu acasă, cu familia”, a spus tranșant Codruț.

„Ei, mai vorbeai și tu acolo cu o fetiță, două”, a fost replica imediată a Marianei.

„Mai am și eu mamă, soră, verișoare. Mă întreabă verișoarele cum e în Turcia”, a continuat să se justifice destul de fâstâcit de întrebările Marianei.

Mariana s-a oprit la timp, atenționată și de celelalte fete, văzând că discuția ducea deja spre un conflict care nu ar fi prins bine niciunuia dintre cei doi amorezi.

ADVERTISEMENT

Din vehemența cu care a vorbit despre Codruț, se pare că Mariana ar ști mai multe lucruri și probabil va veni ziua în care va fi mai clară.

 

ADVERTISEMENT