Life

Alexandra de la Puterea dragostei, totul despre noul bărbat din viața ei: „Ne-am cunoscut prin altcineva”

Codruț a devenit istorie pentru Alexandra de la Puterea dragostei! Câștigătoarea a vorbit despre noul bărbat din viața ei.
12.10.2021 | 12:24
Alexandra de la Puterea dragostei totul despre noul barbat din viata ei Neam cunoscut prin altcineva
Codruț a fost deja înlocuit de Alexandra de la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei a vorbit despre bărbatul cu care s-a afișat recent, cel care l-a făcut gelos pe Codruț. Câștigătoarea sezonului trecut a reality-show-ului de la Kanal D a spus cum l-a cunoscut pe respectivul tip și care este adevărul din spatele imaginii care i-a ”fiert” pe fanii vedetei.

Codruț i-a dat block pe rețelele de socializare Alexandrei după ce aceasta a apărut într-o ipostază extrem de apropiată cu un brunet.

ADVERTISEMENT

Blondina a explicat cum l-a cunoscut pe acel băiat și de ce ea nu a procedat la fel cu fostul ei iubit când a văzut că a apărut alături de alte fete, după terminarea competiției.

Alexandra de la Puterea dragostei, totul despre noul ei iubit, Ionuț

Alexandra a povestit că a filmat pentru vlogul ei într-un loc anume, acolo unde l-a întâlnit pe băiatul care l-a făcut gelos pe Codruț. Respectivul, și el vlogger, a schimbat câteva vorbe cu tânăra și s-au pozat la un moment dat.

ADVERTISEMENT

„Eu cu Ionuț ne-am cunoscut prin altcineva care se ocupă cu vloguri. M-am dus acolo. Era și el acolo și filma pentru canalul lui de Youtube. Și acolo ne-am cunoscut. Cam asta a fost”, a declarat câștigătoarea Puterea dragostei.

Întrebată de ce nu i-a dat și ea block lui Codruț când acesta a apărut cu alte femei, Alexandra a dat un răspuns uluitor.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să fug de durere. Vreau să înfrunt. Pentru mine e mai bine așa. Nu am fugit niciodată de greutăți, de durere”, a zis vedeta pentru Wownews.

Nu i-a cerut lui Codruț să fie tată pentru fetița ei

Alexandra a continuat să vorbească despre separarea de Codruț, răspunzând la unul din interviurile recente acordat de acesta. Femeia a mărturisit că ea nu căuta în Codruț un tată pentru fetița ei. Nu înțelege de ce s-a speriat de situația ei din moment ce știa că are un copil.

ADVERTISEMENT

Alexandra nu a pus niciodată presiune pe fostul ei iubit și nu i-a cerut să își asume răspunderea pentru copila ei. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a declarat că fetița ei are un tată. Niciodată nu s-a gândit să îl înlocuiască.

Tot ce a căutat la Codruț a fost înțelegere și mai multă implicare în relația lor de iubire, nu în relația pe care aceasta o are cu fata ei.

ADVERTISEMENT