Life

Alexandra Dinu a revenit pe plaiurile natale. Ce planuri de viitor are actrița

27.11.2020 | 11:15
Alexandra Dinu a revenit pe plaiurile natale Ce planuri de viitor are actrita
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a revenit pe plaiurile natale, după ce ultimii 5 ani i-a petrecut în Statele Unite ale Americii, iar înainte a stat în Italia. Frumoasa blondină a acceptat propunerea de jurat la „Românii au talent”, motiv pentru care o vreme va stat în România. 

Actrița a luat această decizie din cauza pandemiei de coronavirus, care în ultima vreme i-a cam dat planurile peste cap. Cu toate acestea fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu are planuri serioase de viitor și țintește foarte sus când vine vorba de cariera sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta visează să joace în filme importante la Hollywood, acolo unde a „prins” deja câteva roluri. Alexandra Dinu are o carieră de succes în lumea actoriei din Italia, însă mărturisește că aleargă după visul american. Până atunci profită de timpul petrecut în țara natală.

Alexandra Dinu s-a întors în România. Actrița, declarații despre proiectele viitoare

„Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma. Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat.

ADVERTISEMENT

Am profitat, apoi, de această perioadă, nesperată, de timp liber pentru a petrece timp alături de mama și de bunica mea, care locuiesc la Catania, în Sicilia.

Vara mi-am petrecut-o în Sicilia, unde ni s-a alăturat și Mario, așa că a fost o vară cu totul specială”, a mărturisit Alexandra Dinu într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Actrița nu este singură în România, ci alături de fiul ei, Mario (18), care în momentul de față face cursurile online. Băiatul blondinei și al antrenorului Adrian Mutu și-a făcut deja prieteni aici, vedeta mărturisind că aceasta este probabil una dintre cele mai lungi șederi ale lui aici.

„Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale.

ADVERTISEMENT

Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood- ul este visul suprem, a completat jurata de la Pro TV, mai arată sursa menționată mai sus.

Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre la masa juriului de la „Românii au talent”, frumoasa actriță mărturisind în urmă cu câteva luni că a acceptat această provocare ca o ultimă dorință a bunicii sale care s-a stins la începutul anului.

ADVERTISEMENT