Life

Alexandra Dinu, despre rolul de mamă singură. Cum se descurcă jurata de la Românii au talent

12.02.2021 | 10:13
Alexandra Dinu despre rolul de mama singura Cum se descurca jurata de la Romanii au talent
Alexandra Dinu, despre rolul de mamă singură. Cum se descurcă jurata de la Românii au talent. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a vorbit recent despre rolul de mamă singură, jurata de la „Românii au talent” fiind divorțată de tatăl fiului ei din anul 2004. Actrița și Adrian Mutu au împreună un băiat care a rămas în grija blondinei. 

Vedeta de la Pro TV a recunoscut că nu i-a fost ușor să-l crească pe Mario fără a avea vreun alt sprijin, copilul având nevoie de foarte multă iubire din partea ambilor părinți. Experiența este una uriașă pentru părintele singur, care trebuie să le facă pe toate.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Alexandra Dinu nu s-a speriat și s-a bucurat de rolul de părinte. Frumoasa blondină este de părere că nu e un capăt de țară dacă se despart doi oameni care au un copil, dacă așa este mai bine pentru toată lumea din jur.

Alexandra Dinu, declarații despre fiul său. Cum l-a crescut singură

Alexandra Dinu s-a descurcat de minune cu fiul său, în ciuda faptului că nu i-a fost ușor în perioada adolescenței când toți copiii au tendința să devină rebeli și să iasă din cuvântul părinților. Mario este mândria juratei de la „Românii au talent” cu care are o relație foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită.

Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate. 

ADVERTISEMENT

Un copil este o binecuvântare și trebuie să lupți pentru el. Câteodată e mai OK să fii o mamă singură care își crește frumos copilul, decât să ai o familie în care există probleme mari, tensiune, nemulțumire, un climat psihic care afectează copilul.

Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi încurajez eforturile de independență și să îi ofer libertate. Vreau ca el să se simtă în siguranță și încrezător. Vreau să știe că voi fi întotdeauna lângă el și că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-l susține în tot ceea ce face”, a spus Alexandra Dinu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT