Life

Alexandra Dinu, dezvăluire neașteptată la Românii au talent. Prin ce pericol a trecut Mario, fiul ei

03.05.2021 | 21:24
Alexandra Dinu dezvaluire neasteptata la Romanii au talent Prin ce pericol a trecut Mario fiul ei
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a făcut o dezvăluire neașteptată despre băiatul pe care-l are din relația cu fotbalistul Adrian Mutu. Jurata emisiunii „Romanii au talent” de la Pro Tv a mărturisit prin ce pericol a trecut Mario (18 ani). 

Frumoasa actriță este o mamă foarte grijulie, care își crește copilul singură încă de când acesta era destul de mic. Vedeta s-a ocupat de educația fiului ei, pe care l-a crescut departe de România, în Italia, mărturisind prin ce probleme a trecut acesta.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că Mario se accidenta destul de des când era mic, declarația fiind făcută după ce pe scena de la „Românii au talent” a urcat o fetiță de 11 ani cu un hoverboard. Alexandra Dinu a precizat că și fiul ei a avut când era mai mic.

Alexandra Dinu, mărturie surpriză la Românii au talent. Ce a spus despre fiul ei, Mario

Alexandra Dinu a încercat să-și învețe fiul să se plimbe pe hoverboard, însă Mario ajungea mai de fiecare dată să se lovească fie că era acasă, fie că era afară. Așa a ajuns băiatul ei și al lui Adrian Mutu să intre în toți pereții din locuință.

ADVERTISEMENT

„Și Mario a avut o perioadă în care era să își rupă picioarele cu așa ceva. Se accidenta mereu, intra în toți pereții, îi explicam că nu se folosește în casă, dar nimic… Au trecut câțiva ani, era mai mic”, a mărturisit Alexandra Dinu în cadrul emisiunii „Românii au talent”.

Blondina se înțelege de minune cu fiul ei, care acum a ajuns la vârsta maturității, dar asta nu înseamnă că nu a avut momentele lui de rebeliune. Actrița își amintește că Mario i-a dat ceva dureri de cap în adolescență, dar mulțumită sfaturilor a reușit să se mențină pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu are un băiat inteligent și sensibil, după cum chiar ea a declarat în urmă cu ceva vreme. Vedeta este mândră de băiatul rezultat în urma mariajului cu Adrian Mutu, dezvăluind că îl susține în tot ceea ce vrea să facă.

„Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur.

ADVERTISEMENT

Este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. Alegerile, evident, îi aparțin.

Îi dau sfaturi și mă implic și voi fi întotdeauna lângă el atunci când va avea nevoie de mine”, a spus actrița pentru perfecte.ro.

ADVERTISEMENT