Life

Alexandra Dinu le-a “spart” casa? De când s-au despărțit, de fapt, Raluca Sandu și Ziv Tetelman

28.04.2021 | 16:44
Alexandra Dinu lea spart casa De cand sau despartit de fapt Raluca Sandu si Ziv Tetelman
Alexandra Dinu și Ziv Tetelman, fostul partener al Ralucăi Sandu,ar formaun cuplu de mai multe săptămâni. Sursa foto Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avem detalii de ultim moment despre povestea de dragoste născută între Alexandra Dinu și omul de afaceri Ziv Tetelman, nimeni altul decât ginerele fostului șef al fotbalului românesc Mircea Sandu.

FANATIK a aflat adevărul despre mariajul Ralucăi Sandu și al afaceristului israelian, care a fost surprins, recent, în compania Alexandrei Dinu, cu care ar trăit o controversată idilă amoroasă.

Spunem controversată pentru că blondina a încercat să ascundă cât de mult a putut noua relație, ba chiar a refuzat să recunoască faptul că nu mai formează un cuplu cu actorul și producătorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein, iar despre Ziv Tetelman se știa că este căsătorit cu Raluca Sandu, împreună cu care are și un băiat de 6 ani.

ADVERTISEMENT

De când s-au despărțit, de fapt, Raluca Sandu și Ziv Tetelman. Adevărul despre relația cu Alexandra Dinu

Conform surselor noastre, Ziv Tetelman și Raluca Sandu nu mai formează un cuplu de multă vreme, iar problemele cu legea pe care le are omul de afaceri israelian ar fi fost picătura care a stârnit furtuna în căminul conjugal.

“Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea. În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor (n.r. Raluca Sandu și Ziv Tetelman au, în total, patru copii – un băiețel făcut împreună și alți trei copii din relații anterioare).”, au declarat surse din anturajul Ralucăi Sandu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ziv Tetelman a fost trimis în judecată de DIICOT, în 2020, într-un dosar în care socrul său, Mircea Sandu, este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

“În cauză s-a reținut faptul că în perioada 2009-2010, cei trei inculpați au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituții cu profil sportiv a sumei de 3.895.590,34 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.

ADVERTISEMENT

În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituția cu profil sportiv. O parte din aceste sume au revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma “restituire împrumut asociat”, “dividende”, etc.”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT la vremea respectivă.

Nu este un secret pentru nimeni, însă, că relația Ralucăi Sandu cu Ziv Tetelman a fost de multe ori în impas. De-a lungul timpului, presa a scris de mai multe ori că omul de afaceri a jonglat cu femeile din viața lui și, până când povestea cu fiica lui Mircea Sandu a prins contur, s-ar fi mai întors de câteva ori în brațele primei neveste, cunoscuta femeie de afaceri Daiana Voicu.

ADVERTISEMENT

Sursele noastre spun că, de data aceasta, Alexandra Dinu i-a căzut cu tronc și sunt șanse minime ca relația cu Raluca Sandu să reînvie. Cei doi ar fi în tatonări de mai multe săptămâni, iar blondina – cunoscută pentru discreția privind viața amoroasă, dar și pentru interesul în ceea ce privește bărbații potent financiar – a dat curs avansurilor lui și, în prezent, ar forma un cuplu oarecum normal. Niciunul nu vrea să-și asume, însă, relația în mod public.

Raluca Sandu a lăsat în urmă statutul de vedetă, după ce s-a cuplat cu Ziv Tetelman

În urmă cu câțiva ani, fiica fostului șef FRF era cunoscută pentru viața intensă pe care o trăia. Relațiile amoroase în care era implicată țineau prima pagină a publicațiilor, însă, de când l-a cunoscut pe Ziv Tetelman s-a schimbat radical. Și-a luat în serios rolul de mamă și a renunțat în totalitate la viața mondenă, pentru a petrece timp cu cei patru copii.

Raluca Sandu are o fetiță, Simona, din relația cu Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei și un băiețel, Jonathan, din relația cu Ziv Tetelman. La rândul său, afaceristul israelian are doi băieți din prima căsnicie, rămași în grija lui, așadar e multă activitate, nu glumă, la ei acasă.

Alexandra Dinu, magnet pentru bărbații cu bani

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, în perioada 2001-2003. Cei doi au divorțat după nici trei ani de căsnicie, iar motivul speculat, la acea vreme, a fost gelozia fotbalistului. Presa scria că “Briliantul” era deranjat de faptul că soția lui devenise tot mai cunoscută și în casa lor nu mai era deloc liniște. După divorț, Alexandra Dinu a dat România pe Italia, unde și-a crescut singură fiul și a reușit să-și construiască o carieră în lumea filmului.

Pe plan personal, nu a întâlnit însă bărbatul alături de care să-și formeze o familie și, de-a lungul timpului, a fost implicată în mai multe relații cu bărbați potent financiar, ca omul de afaceri Carlo Cancellieri sau miliardarul Andrea Rizzoli, mostenitorul celui mai important imperiu media din Italia. Printre publicațiile deținute de acesta, la vremea respectivă, se afla “Gazzetta dello Sport”, “Corriere della Sera”, revistele “Novella”, “Oggi”, dar și ziarele spaniole “El Mundo” si “Marca”. Ultima relație asumată public a fost cea cu actorul și producătorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein, cu care a fost împreună din 2014 până în 2020.

ADVERTISEMENT