Life

Alexandra Dinu, mărturie sinceră despre divorţul de Adi Mutu. Cum a fost afectat fiul lor, Mario: “E mai bine aşa”

Alexandra Dinu a vorbit sincer despre divorțul de Adrian Mutu și a dezvăluit cum a fost Mario, fiul lor, afectat de această despărțire. Băiatul are acum 19 ani.
14.05.2022 | 15:54
Alexandra Dinu marturie sincera despre divortul de Adi Mutu Cum a fost afectat fiul lor Mario E mai bine asa
Alexandra Dinu a vorbit despre divorțul de Adrian Mutu. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la începutul anilor 2000. Actrița a fost prima soție a fotbalistului, însă mariajul lor a durat doar doi ani. Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, iar fosta jurată Românii au talent a dezvăluit cum a fost el afectat de divorț.

De ce au divorţat Alexandra Dinu şi Adrian Mutu

Alexandra Dinu a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Cei doi s-au căsătorit în 2001 și au divorțat doi ani mai târziu. Chiar dacă relația lor nu a fost una de lungă durată, au împreună un băiat, pe Mario, acum în vârstă de 19 ani. Actrița și celebrul fotbalist au fost mereu discreți în ceea privește motivele despărțirii lor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, s-a spus că gelozia lui Adrian Mutu ar fi dus la divorț. Totodată, apropiații fostei jurate de la Românii au talent sunt de părere că „Briliantul” ar fi făcut greșeli de neiertat, înșelând-o pe Alexandra Dinu.

Cum l-a afectat pe Mario Mutu divorţul părinţilor săi

Alexandra Dinu a vorbit sincer despre divorțul de Adrian Mutu și a mărturisit că a fost dificil pentru ea să-l crească mai mult singură. Nu doar emoțional i-a fost greu, ci și financiar, având în vedere că actrița l-a dat în judecată pe fostul său soț pe motiv că nu a plătit pensia alimentară stabilită în instanță.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru publicația OK Magazine, fosta jurată Românii au talent a dezvăluit că a fost mai bine pentru Mario să crească doar cu ea, decât într-o familie în care să existe constant neînțelegeri.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario”, a declarat fosta soție a lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a mărturisit că întotdeauna a încercat să ia cele mai bune decizii, pentru a-i fi bine fiului său. De asemenea, Mario a avut mereu un cuvânt de spus în situațiile importante.

„El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii. Fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a adăugat Alexandra Dinu.

ADVERTISEMENT

Ce relaţii a avut Alexandra Dinu după despărţirea de Adi Mutu

Alexandra Dinu a avut mai multe relații după divorțul de Adrian Dinu. Astfel, din anul 2005 și până în 2007, ea s-a iubit cu bancherul italian Carlo Cancellieri.

A urmat apoi relația cu Andrea Rizzoli Jr, ce a rezistat din 2008 până în 2012. La aproape un an după despărțire, actrița a început o relație cu actorul Luca Bastianello, însă și aceasta s-a terminat la scurt timp.

Din anul 2014 până în 2021, când actrița a revenit în țară pentru proiectul Românii au talent, ea a format un cuplu cu Jeffrey Greenstein.

ADVERTISEMENT