Life

Alexandra Dinu, primele impresii despre Românii au talent. Ce relație are cu colegii de la Pro TV

08.02.2021 | 15:51
Alexandra Dinu primele impresii despre Romanii au talent Ce relatie are cu colegii de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu și-a făcut primele impresii despre show-ul „Românii au talent” unde este jurat din luna octombrie a anului trecut. Actrița a vorbit și despre relația pe care o are cu colegii, dar și cum a fost primită în familia de la Pro TV. 

Frumoasa blondină se bucură de experiența emisiunii, precizând că propunerea a venit într-un moment în care căuta o nouă cale profesională. Vedeta s-a mulat de minune în rolul de jurat, în felul acesta având ocazia să stea mai mult în România.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a antrenorului Adrian Mutu a avut parte de tot felul de experiențe de când ocupă scaunul de jurat de la Românii au talent. Alexandra Dinu a rămas impresionată de unii concurenți care au urcat pe scena emisiunii, mai ales de cei care nu aveau studii în domeniu.

Alexandra Dinu, despre emisiunea Românii au talent. Cum s-a acomodat actrița

„Mi-a plăcut foarte mult experiența Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții…

ADVERTISEMENT

Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă. Pentru concurenți acest show este platforma ideală de a-și pune în valoare calitățile.

Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de harul pe care îl au de la Dumnezeu. Eu am venit într-o echipă unită, o familie consolidată în cei 10 ani de existență ai show-ului de până la acest moment.

Am avut mari emoții la început… Fiecare dintre ei sunt oameni pe care îi admir foarte mult și pe care îi știam prin prisma realizărilor lor profesionale, oameni care au făcut televiziune, radio, au fost pe scenă. Eu vin din lumea filmului, una mult mai restrânsă, care are un alt gen de magie. 

ADVERTISEMENT

Doar pe Andrei (Smiley) l-am cunoscut personal, în urmă cu câțiva ani, la o petrecere din Los Angeles. Cu restul echipei m-am întâlnit la București, cu o săptămână înainte de începerea filmărilor”, a spus Alexandra Dinu într-un interviu pentru viva.ro.

Blondina a fost primită cu brațele deschise de echipa de la Pro TV, dar și cu multă naturalețe și căldură. Actrița se simte foarte bine alături de colegi, care nu au ezitat să-i ofere sfaturi de când l-a înlocuit pe Mihai Petre la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT