Life

Alexandra Dinu provine dintr-o familie bună. Cine sunt, de fapt, părinții fostei jurate Românii au Talent

Alexandra Dinu provine dintr-o familie bună. Părinții fostei jurate de la Românii au talent locuiesc în Italia, acolo unde este stabilită și actrița.
07.04.2022 | 08:41
Alexandra Dinu provine dintro familie buna Cine sunt de fapt parintii fostei jurate Romanii au Talent
Cine sunt părinții Alexandrei Dinu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu provine dintr-o familie bună, însă părinții actriței preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Aceștia sunt divorțați din 2012, dar s-au separat în 2009 și locuiesc în Italia.

Alexandra Dinu provine dintr-o familie bună

Părinții fostei jurate de la Românii au talent erau angajați ai consulatului României de la Milano pe vremea când erau căsătoriți.

ADVERTISEMENT

În prezent, Liliana Carmen Iacob, mama Alexandrei Dinu, este consul în Catania, iar tatăl ei, Tiberiu Mugurel Dinu, la Torino, notează viva.ro.

Cei doi foști soți dețineau un teren de 2.500 de metri pătrați și o casă de 750 de metri pătrați la Snagov. Deși mama vedetei s-a recăsătorit după divorț, nu a făcut niciodată partajarea averii.

ADVERTISEMENT

Părinții Alexandrei Dinu au o situație financiară foarte bună, după cum reiese din declarațiile de avere depuse acum câțiva ani. Mama vedetei a câștigat 38.330 de euro pe an, aproximativ 3.200 de euro pe lună și 13.736 de lei, conform datelor apărute în 2016. Tatăl actriței a câștigat 39.310 euro pe an și 20.198 de lei.

„Tatăl meu este diplomat, iar mama lucrează cu el, în Italia, la Milano. Mai am o soră, Cătălina, care stă cu părinții mei. Învață în Italia. E frumoasă… Dar noi două nu semănăm mai deloc. E alt gen. E șatenă, cu ochii aproape negri, ca și părinții mei.

ADVERTISEMENT

Eu semăn cu bunicul dinspre tata, bunicul Niculaie, care a murit. El avea ochii albaștri. Era militar, colonel. Poate că și de la el am moștenit cultul pentru disciplină.”, spunea Alexandra Dinu în 2009, pentru Formula AS.

Tatăl Alexandrei Dinu, probleme cu MAE

În iulie 2020, Tiberiu Mugurel Dinu a solicitat în Justiție anularea rechemării sale din postul de consul general al României la Milano. Tatăl Alexandrei Dinu a acuzat Guvernul României că rechemarea la post ar fi avut la bază interese politice, considerând că imaginea sa publică este afectată.

ADVERTISEMENT

Acesta a decis să declanșeze o acțiune în justiție împotriva Guvernului Orban și MAE. Guvernul Orban a fost acuzat de Tiberiu Mugurel Dinu de fake news în legătură cu persoana sa și a solicitat anularea hotărârii prin care a fost posibilă rechemarea sa de la post.

„O astfel de persoană nu mai are ce căuta într-o funcție de reprezentare a statului român și este o reparație morală față de cetățenii români care au fost umiliți și agresati la votul din diaspora la alegerile prezidențiale din 2014.”, spunea Ion Danca, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

În 2009, Emil Boc a solicitat ministrului de Externe rechemarea de la post pe tatăl Alexandrei Dinu, din cauza unui alt scandal, însă acesta a reușit să reziste în funcție la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te...
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste...
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în...
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit