Life

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein?! “Nu îmi place să vorbesc despre viața personală”

09.04.2021 | 17:05
Alexandra Dinu sa despartit de Jeffrey Greenstein Nu imi place sa vorbesc despre viata personala
Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-ar fi despărțit. Sursă foto: Facebook/Instagram
ADVERTISEMENT

E frumoasă, talentată, dar ghinionistă în amor! FANATIK.RO a aflat că Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein, actor și producător la Hollywood, nu ar mai forma un cuplu.

Alexandra Dinu (40 ani) te cucerește de la prima privire, cu chipul angelic și zâmbetul fermecător. Jurat în emisiunea “Românii au talent”,  actrița a muncit ani la imaginea discretă pe care o afișează și, după divorțul de Adrian Mutu, cu care are și un băiat în vârstă de 18 ani, și-a croit încet, dar sigur o carieră înfloritoare în Italia, ba chiar a ajuns și la Hollywood. E adevărat, nu a ajuns să strălucească în “Cetatea Filmului”, ci doar să defileze la brațul lui Jeffrey Greenstein, cu care a trăit o frumoasă poveste de amor câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, relația Alexandrei Dinu cu actorul și producătorul american s-a destrămat de ceva vreme, dar frumoasa blondă preferă să-și vindece rănile discret, fără să facă public statutul de femeie singură.

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

Unul dintre motivele rupturii ar fi distanța dintre cei doi, iar vedeta PRO TV a ales să accepte provocarea de a face parte din juriul emisiunii “Românii au talent” tocmai pentru că relația cu Jeffrey Greenstein nu părea să aibă viitor.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate vedetei ne-au dezvăluit că, în această perioadă, Alexandra Dinu a făcut naveta în Italia pentru a-și vedea fiul, pe Mario, cu care are o relație specială, dar și pentru câteva proiecte profesionale în care este implicată. Despre viața personală și relația cu Jeffrey Greenstein refuză să intre în detalii chiar și cu apropiații, semn că ruptura pare să fie definitivă.

“Cu Mario, Alexandra are o legătură specială, însă îi lasă libertatea de care are nevoie. Nu îl tratează ca pe băiatul mamei și are încredere în el. Despre Jeffrey refuză să vorbescă și toți prietenii au început să-și pună semne de întrebare. Relația lor a mai avut momente delicate, dar le-au depășit. Acum situația pare diferită.”, au declarat surse apropiate Alexandrei Dinu, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a alimentat, în ultima perioadă, speculațiile care planează asupra vieții personale, prin reacțiile avute atunci când numele lui Jeffrey Greenstein este adus în discuție.

Recent, cel care s-a lovit de refuzul ei de a vorbi despre relația cu actorul și producătorul de la Hollywood a fost Cătălin Măruță. Moderatorul de la Pro TV a întrebat-o cum reușește să petreacă timp cu Jeffrey, în contextul în care face naveta Italia – România, iar noua vedetă de la masa juriului emisiunii “Românii au talent” s-a eschivat, spunându-i: “Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Când eram mai tânără, reușeai să mă păcălești și să mai scoți câteva ceva de la mine, dar acum…”. 

ADVERTISEMENT

Bărbații din viața Alexandrei Dinu

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, în perioada 2001-2003. Cei doi au divorțat după nici trei ani de căsnicie, iar motivul speculat, la acea vreme, a fost gelozia fotbalistului. Presa scria că “Briliantul” era deranjat de faptul că soția lui devenise tot mai cunoscută datorită emisiunii PRO-MOTOR pe care o realiza la PRO TV și în casa lor nu mai era deloc liniște. După divorț, Alexandra Dinu a dat România pe Italia, unde și-a crescut singură fiul și a reușit să-și construiască o carieră în lumea filmului.

Pe plan personal, nu a întâlnit însă bărbatul alături de care să-și formeze o familie și, de-a lungul timpului, a fost implicată în mai multe relații cu bărbați potent financiar, ca omul de afaceri Carlo Cancellieri sau miliardarul Andrea Rizzoli, mostenitorul celui mai important imperiu media din Italia. Printre publicațiile deținute de acesta, la vremea respectivă, se afla “Gazzetta dello Sport”, “Corriere della Sera”, revistele “Novella”, “Oggi”, dar și ziarele spaniole “El Mundo” si “Marca”.  Cu Jeffrey Greenstein, Alexandra Dinu forma un cuplu din 2014.

FANATIK.RO a încercat să obțină un punct de vedere din partea Alexandrei Dinu, cu privire la despărțirea de Jeffrey Greenstein, dar până la această oră nu a putut fi contactată.

ADVERTISEMENT