Sporturi

Alexandra Dulgheru a povestit un moment amuzant după ce a câştigat o sumă impresionantă de bani! “Ce să fac cu ei? Atrag atenţia la vamă!”

17.04.2019 | 18:30
Alexandra Dulgheru a povestit un moment amuzant dupa ce a castigat o suma impresionanta de bani Ce sa fac cu ei Atrag atentia la vama

Alexandra Dulgheru a povestit un moment amuzant după ce a câştigat o sumă mare de bani! Alexandra Dulgheru, ocupanta locului 168 WTA, a fost invitată în studioul Digi Sport Matinal, acolo unde a acordat mai multe declaraţii interesante, printre care a povestit şi un moment amuzant din urmă cu şapte ani, când a evoluat în cadrul unui turneu desfăşurat în Columbia.

Alexandra Dulgheru a dezvăluit unul dintre cele mai amuzante momente ale carierei sale

Alexandra Dulgheru, în vârstă de 29 de ani, fostă ocupantă a locului 26 în clasamentul WTA, a povestit la Digi Sport o întâmplare inedită petrecută la Cali, în Columbia, în 2012. Jucătoarea noastră a câştigat atunci trofeul după o finală disputată cu luxemburgheza Mandy Minella, scor 6-3, 1-6, 6-3. Alexandra a încasat la acea vreme din partea organizatorilor 10.000 de dolari,dar surpriza a venit când ea nu a primit banii în contul bancar, ci cash.

Această situaţie a surprins-o pe Alexandra, care a întrebat nedumerită ce să facă cu banii. “E premiul tău, noi plătim cash!”, i-au transmis columbienii Alexandrei Dulgheru, care a replicat amuzată: “Eu plec în Statele Unite, nu pot trece vama cu atâția bani, aș atrage atenția”, a povestit românca, la TV Digi Sport. La insistenţele Alexandrei, ea a primit până la urmă banii în cont.

Alexandra Dulgheru a povestit un moment amuzant după ce a câştigat o sumă mare de bani

Alexandra Dulgheru spune că Daniel Dobre este o soluţie temporară pentru Simona Halep

”Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost și îi rămâne bine întipărit în minte. Ea este un pic o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva”, a declarat Alexandra Dulgheru la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Trebuie ceva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun, ca om și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și între timp ea caută pe cineva care să lucreze non stop”, a dezvăluit Dulgheru despre relația dintre Simona Halep și Daniel Dobre.

Tags: