Sporturi

Alexandra Dulgheru este de părere că Simona Halep a enervat-o la culme pe Serena Williams! “Va veni momentul în care-şi va lua revanşa!”

21.01.2019 | 20:00
Alexandra Dulgheru este de parere ca Simona Halep a enervato la culme pe Serena Williams Va veni momentul in caresi va lua revansa

Alexandra Dulgheru crede că Simona Halep a enervat-o la culme pe Serena Williams. Liderul mondial din WTA, Simona Halep, a fost eliminată în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Ea a fost învinsă în trei seturi de către Serena Williams, scor 1-6, 6-1, 4-6, dupa aproape două ore de joc. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini şi informaţii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Alexandra Dulgheru a urmărit meciul dintre cele două şi a comentat pe baza lui. “Primul set nu l-am văzut. Dar din ce mi-am dat seama a fost o chestie, aşa, mai rapidă din partea Serenei. Mă aşteptam ca în setul al doilea Simona să ridice nivelul jocului. Lucru care s-a şi întâmplat. Acest lucru l-a făcut foarte bine şi în al treilea set. În decisiv. SImona a hărţuit-o foarte mult pe Serena iar asta nu-i place deloc americancei. A ţinut-o mult pe mijlocul terenului, mai ales că Serena e destul de mare. Eu cred că Simona a jucat foarte bine. Poate că la un anume moment s-a simţit un pic oboseala. Să nu uităm că venea după două meciuri de câte trei seturi fiecare”, a explicat Alexandra Dulgheru pentru telekomsport.ro.

Alexandra Dulgheru spune că Simona Halep îşi va lua revanşa cu Serena Williams

Alexandra a vorbit şi despre jocul liderului mondial, afirmând că la acest nivel, românca merită să primească nota opt pentru prestaţia avută la Melbourne. “Aceasta ar fi nota pe care i-aş da-o Simonei. Repet, a reuşit să o enerveze foarte mult pe Serena. Eu nu cred că Serena este de neînvins. Va veni momentul în care Simona îşi va lua revanşa”, a mai spus Alexandra.

Întrebată cât de mult a contat absenţa antrenorului pentru Halep, Alexandra Dulgheru a replicat imediat: “Darren chiar dacă nu a fost prezent în calitate de antrenor oficial al Simonei, el tot timpul a fost lângă ea. Cred că şi-au urmat acelaşi program de antrenament ca şi până acum, doar că el, oficial nu mai este antrenorul ei. Ar fi fost chiar aiurea ca Simona să meargă singură, fără un sfătuitor de specialitate la un asemenea turneu”, a încheiat Alexandra Dulgheru.