Life

Alexandra Duli, fostă concurentă Survivor, dezvăluiri emoționante din copilărie: „Făceam foamea”

Alexandra Duli a făcut mărturisiri neștiute din copilăria ei. Totodată, fosta concurentă Survivor România a dezvăluit ce părere are despre Relu Pănescu.
09.05.2022 | 17:41
Alexandra Duli fosta concurenta Survivor  dezvaluiri emotionante din copilarie Faceam foamea
Fosta concurentă Survivor România a vorbit despre copilărie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandru Duli a mărturisit că lipsa hranei nu a fost o problemă majoră pe timpul competiției Survivor România, recunoscând că în copilărie a avut multe momente în care nu avea ce să mănânce. De asemenea, ea a spus ce părere are despre fostul său coleg, Relu Pănescu.

Alexandra Duli, detalii neștiute din copilărie. Fosta concurentă și mama ei nu aveam ce să mănânce

Fosta concurentă Survivor România a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre plecarea sa din concurs. Alexandra Duli a dezvăluit că dacă ar putea face ceva să revină în jungla dominicană, nu ar sta pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Spune că pe parcursul show-ului și-a înfrânt unele dintre cele mai mari temeri, de înălțime, păianjeni și chiar de apă. Duli este una dintre puținele concurente care a declarat că nu a simțit lipsa hranei, iar motivele care stau în spatele acestui lucru sunt emoționante.

Astfel că, în copilărie, după divorțul părinților săi, Alexandra Duli și mama sa au avut momente în care nu își permiteau să-și cumpere mâncare.

ADVERTISEMENT

„Simt că puteam s-o mai duc. Hrana nu era ceva așa de grav pentru mine. Aveam acces la cocos. Mie îmi plăcea tot felul de cocos pe care l-am găsit acolo. Ba era dulce, ba nu avea niciun gust, așa că-l băgam mult în sare și avea gust mai bun.

De când eram mică nu aveam o situație așa de bună. Eram cam săraci, nu aveam mâncare. Dacă era străbunică-mea, ne dădea foarte mult din grădină de la ea.

ADVERTISEMENT

Dar, în rest, făceam foamea. Și cred că m-am obișnuit cu foamea și, până în ziua de azi, mănânc o dată pe zi. Poate la recompense mâncam mai mult decât în viața mea reală”, a povestit fosta concurentă Survivor România.

„Duli e numele lui mami”

Numele legal al Alexandrei Duli este Mucea, însă tinerei nu-i place să se prezintă astfel, deoarece nu consideră că tatăl său are vreun merit în dezvoltarea sa.

ADVERTISEMENT

„Legal sunt Alexandra Laura Mucea, dar mie îmi place mai mult să fiu cunoscută drept Duli. E numele lui mami. Visul meu a fost să fiu cunoscută așa. Ai mei au divorțat când aveam 9 ani și tatăl meu nu a fost atât de mult în viața mea. Mama mea merită foarte mult, ea a făcut totul singură”, a explicat Alexandra Duli.

Ce părere ale Alexandra Duli despre Relu Pănescu?

Pe parcursul competiției, Relu Pănescu a dat de înțeles că nu este acceptat de colegii săi de echipă, mai ales că a fost trimis în exil de mai multe ori. Alexandra Duli a susținut că lucrurile stăteau diferit și că fostul său coleg nu făcea eforturi pentru a se integra.

„Cred că am fost singura de acolo care, de la început, nu am rezonat cu Relu deloc. Nu îi simțeam energia să fie așa de bună. Nu cred că voia să se se implice nici să ne cunoască.

De multe ori stătea de unul singur la palmier și se dădea o victimă. Zicea că noi îl punem să stea la palmier, așa se prefăcea, dar nu era așa. Mie nu-mi plac oamenii care sunt foarte falși și prefăcuți, așa cred că este Relu în continuare”

Îl respect, pentru mine nu contează ce vârstă ai, el folosea faptul că are o vârstă ca scuză pentru a atrage milă. Eu chiar cred că el a demonstrat ceva. Faptul că nu-mi place de el e partea a doua”, a spus Alexandra Duli.

De asemenea, fosta concurentă Survivor a mărturisit că între ea și TJ Miles nu a existat niciodată nimic. I-a plăcut, în schimb, de Alex Delea, pe care îl vrea câștigător și cu a cărui mamă vorbește la telefon în această perioadă.

ADVERTISEMENT