Life

Alexandra Duli nu mai e dorită la Survivor 2022. Fanii cer eliminarea: “Pleacă rapid”

Fanii vor ca Alexandra Duli să plece cât mai repede din competiția Survivor 2022 și chiar îndeamnă ca ea să nu fie votată deloc. Admiratorii emisiunii și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare.
12.04.2022 | 07:29
Alexandra Duli nu mai e dorita la Survivor 2022 Fanii cer eliminarea Pleaca rapid
Alexandra Duli nu mai e dorită la Survivor 2022. Fanii cer eliminarea: “Pleacă rapid”. Foto: Colaj Fanatik / Facebook Survivor România
ADVERTISEMENT

Fanii au comentat pe rețelele de socializare că nu mai doresc să o vadă în competiție pe Alexandra Duli. Aceștia și-au arătat nemulțumirea față de concurenta de la Survivor România, pe care nu o mai doresc în competiție.

Ce comentarii au lăsat fanii pe rețelele de socializare despre Alexandra Duli

Astfel, unii dintre fani îndeamnă ca Alexandra Duli să nu mai fie votată deloc, iar alții și-au exprimat scurt dorința ca ea să plece.

ADVERTISEMENT

„Fraților (și suroriIor).. acum e momentul să scăpăm de Duli asta. Votați-o cât mai puțin (sau spre deloc)”, a scris cineva la o postare făcută pe rețelele de socializare.

„Acasă cu Duli!”, a mai scris un alt fan. „Afară cu ea, auzi la ea, nu știe să vorbească limba română”, a mai comentat o fană, nemulțumită.

ADVERTISEMENT

Cuvinte grele au venit din partea fanilor pentru concurenta de la Survivor România 2022, ea fiind numită inclusiv „penibilă”:

„Pleacă rapid, esti penibilă!”, a scris un fan pe social media, în timp ce un altul o acuza chiar că își încurcă echipa și ar fi mai bine dacă ar pleca acasă.

ADVERTISEMENT

„Ieși afară că încurci Vulturii la zbor”, a mai notat cineva.

Alexandra Duli, luată în vizor de fani: „O fi din neam cu Nostradamus”

Totuși, unii dintre fani sunt de părere că Alexandra Duli nu va părăsi competiția, deoarece ea aduce rating, mai ales pentru că are multe confruntări cu Elena.

„Dacă pleacă Duli, o să pierdem potențialele confruntări între Duli și Elena. Duli aduce rating pentru show”, a punctat cineva.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost și multe comentarii care luau în râs declarațiile făcute de concurentă după ce fost propusă spre eliminare. Aceasta a spus că a visat că va fi mai aproape de a fi pleca acasă.

„Da’ eu nu știu cum visează ea mereu, o fi din neam cu Nostradamus…”, a scris cineva pe Facebook.

„O visat și că pleacă oare? Asta nu a mai zis…”, a mai comentat un fan al emisiunii.

ADVERTISEMENT