News

Alexandra este căutată după ce a dispărut de acasă, din Borşa. Familia cere ajutorul populaţiei

24.05.2020 | 15:56
Alexandra este cautata dupa ce a disparut de acasa din Borsa Familia cere ajutorul populatiei
ADVERTISEMENT

Minora Alexandra Dorina Timiș este căutată după ce a dispărut de acasă, din localitatea Borşa, județul Maramureș.

Alexandra este căutată după ce a dispărut de acasă, din Borşa

Conform observatornews.ro, Alexandra Dorina Timiș, în vârstă de 14 ani, din Borșa, a dispărut de acasă în noaptea de 16 spre 17 mai, iar de atunci este căutată de poliție și familie.

ADVERTISEMENT

Duminică, 17 mai, o femeie din Borșa a sesizat poliția prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopții.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că nu este pentru prima dată când Timiș Alexandra Dorina a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu prietenul ei, un tânăr de 18 ani din Borșa.

ADVERTISEMENT

Minora are păr șaten și ochi căprui

Potrivit IPJ Maramureș, când a plecat ultima dată de acasă, tânăra purta blugi, bluză albă și adidași roșii.

Semnalmentele minorei sunt 1.58-1.60 m, constituție atletică, 45-50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

ADVERTISEMENT

Cei care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Denisa Unchiașu, una dintre copilele dispărute din România despre care familia nu mai știa nimic, a fost găsită moartă în pădure în urmă cu câteva zile. Cazul ei este încă unul plin de mistere, iar unul dintre acestea îl reprezintă o pungă de înghețată găsită de procurori.

ADVERTISEMENT

Un copil de 6 ani din județul Giurgiu a dispărut de acasă la începutul săptămânii, iar Poliția a început căutările și a pus la dispoziție și un elicopter. După câteva ore, minorul a fost găsit mort într-un râu aflat la aproximativ trei kilometri de locuinţa sa.

ADVERTISEMENT
Tags: