Life

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, vrea să-și refacă viața. “Apreciez sinceritatea”

Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă este pregătită să-și refacă viața. Aceasta le-a spus fanilor ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a putea să o cucerească.
03.02.2022 | 10:28
Alexandra fosta sotie a lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania vrea sasi refaca viata Apreciez sinceritatea
Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, vrea să-și refacă viața. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, vrea să-și refacă viața cât mai curând.

Recent, aceasta a răspuns la o serie de întrebări adresate de fani și nu s-a sfiit să-l descrie pe bărbatul care ar putea să o cucerească.

În ultima perioadă, Alexandra a postat diferite mesaje din care reieșea că a suferit foarte tare după ce s-a despărțit de soțul său.

ADVERTISEMENT

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, vrea să-și refacă viața. “Apreciez sinceritatea”

Alexandra pare că a trecut peste momentele grele, iar acum este hotărâtă să-și refacă viața. Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă a decis să le răspunde fanilor la mai multe întrebări și a organizat un joc pe pagina sa de socializare.

Internauții au fost extrem de curioși să afle cum arată bărbatul perfect în viziunea Alexandrei, iar tânăra le-a răspuns imediat.

ADVERTISEMENT

“Apreciez cel mai mult sinceritatea… și îmi place simțul umorului la un bărbat”, a fost răspunsul dat de Alexandra.

Mesajul Alexandrei
Mesajul Alexandrei

Fosta soție a sportivului a vorbit și despre obstacolele pe care orice persoană le întâmpină în viață, dar și despre cum se pot depăși momentele dificile.

ADVERTISEMENT

“În viață apar și obstacole, dar atunci când îți dorești ceva cu adevărat mai devreme sau mai târziu reușești”, a mai spus aceasta.

Sebastian Chitoșcă suferă după despărțirea de Alexandra

Sebastian Chitoșcă și Alexandra au trecut prin multe împreună până s-au căsătorit.

“Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas însărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu.

ADVERTISEMENT

Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie.”, povestea șatena potrivit VIVA. 

Deși păreau extrem de fericiți, după întoarcerea sportivului de la Survivor România au anunțat că se despart.

“Ea a continuat demersurile pentru a se asigura că nu o să mai dea ochii cu mine niciodată. Îi este și rușine să mai vorbească cu mine”, declara sportivul la Kanal D.

De atunci au trecut luni bune, dar se pare că Sebastian nu a uitat-o pe Alexandra.

ADVERTISEMENT