News

Alexandra Măceșanu, activă pe Facebook! Cine i-a folosit contul

02.09.2019 | 13:36
Alexandra Macesanu activa pe Facebook Cine ia folosit contul

Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook! Un internaut a văzut că pagina de Facebook a fetei a fost activă și chiar putea primi mesaje! Acesta a făcut o capură de exran și a postat imaginea pe un grup unde se discută intens despre dispariția Alexandrei Măceșanu și aLuizei Melencu.

Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook

Familia Alexandrei Măceșanu și întreaga țară speră ca fata să fie încă în viață, deși Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor că i-a curmat viața și i-a ars trupul, iarprocurorii au găsit dinții fetei în butoiul plin cu cenușă aflat în curtea monstrului din Caracal.

Speranțele oamenilor au prins aripi serile trecute, când contul fetei de 15 ani era activ. „Are cineva din familie acces la profilul ei sau ce ar trebui să însemne asta?”, a scris cel care a publicat imaginea. Familia fetei a lămurit însă misterul.

Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook
Alexandra Măceșanu a fost activă pe Facebook

Familia Alexandrei Măceșanu a lămurit misterul

„Am intrat noi, stați liniștiți”, a scris Tudorița Măceșanu, răspunzând valului de întrebări. „Sigur Alexandra se va întoarce acasă! Aveți încredere în ea. Dacă atunci când a avut posibilitatea să sune la 112 a sunat, sigur atunci când o să aibă posibilitatea să fugă va fugi”, i-a transmis un internaut mamei Alexandrei.

Și femeia speră ca fiica sa să fie în viață, însă nu mai își pune speranțe decât în Dumnezeu și în fiica ei, despre care spune că are puterea să scape, dacă este ținută de cineva ostatică.

“Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul lui va veni copilul acasă. Noi aşteptăm să vină, şi îi rugăm pe toţi cei care o văd, care au semne că ea trăieşte, să ne anunţe. Dar să fie serioşi, fără alarme false. Eu o simt că trăieşte, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 şi nu a ajutat-o nimeni.

Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autorităţile măcar de data asta să îşi facă datoria şi să încerce să o găsească.

Este foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu. Trec pe lângă cameră, parcă o văd în pat, mă aştept să fie acolo, să strig la ea. Dacă o fi să fie moartă în butoiul ăla, sper ca toţi care au greşit să plătească şi ne vom lupta ca toţi cei care au greşit să plătească. Indiferent cine sunt. Nu ştiu cum voi reacţiona pe 15 septembrie, când ea trebuia să facă 16 ani. Sper să o găsim până atunci, să o aducem acasă”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu printre lacrimi.